Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Elképesztő bravúr: világbajnoki bronzot szereztek a székely teqballosok

Sebestyén Ervin 2022. november 26., 21:13

A november 23-27. között rendezésre kerülő teqball-világbajnokság kiválóan fekszik a Góbék Teqball Team játékosainak. Férfi egyéniben már biztosan finálét játszik Györgydeák Apor, férfi párosban pedig bronzérmet szereztek.

Elképesztő bravúr: világbajnoki bronzot szereztek a székely teqballosok
Elképesztő teljesítmény a székely teqballosoktól, bronzot szereztek a világbajnokságon Fotó: Facebook/Góbék Teqball Team

Férfi párosban a már-már legendásnak mondható Ilyés Szabolcs–Györgydeák Apor duó állt asztalhoz, első körben az örmény bajnokokkal mérhették össze erejüket, majd a negyeddöntőben az ukránokat múlták felül.

Az elődöntőben rendkívül színvonalas csatát vívtak a magyarországi bajnokok ellen, majd végül kisdöntőben küzdhettek a bronzéremért a brazilokkal, amit sikerült két szettben elhódítaniuk.

Szombaton a vegyes párosokon volt a sor, ahol szintén érdekelt volt a Góbék Teqball Team. Az Ilyés Szabolcs–Mitri Rita kettős a csoportkörben Egyiptommal, Lengyelországgal és Belgiummal találkozott, mindhárom összecsapásukat megnyerték, így csoportelsőként mentek az egyenes kieséses szakaszba.

A nyolcaddöntőben a portugál duó is tehetetlen volt a székely teqballosok ellen, a negyeddöntőben pedig a szerb Maja Umicevic–Nikola Mitro páros ellen fognak játszani.

Férfi egyéniben Györgydeák Apor már csütörtökön kiharcolta a fináléba jutást, ahol a négyszeres világbajnok Blázsovics Ádámot legyőző lengyel bajnok, Adrian Duszak ellen kell bizonyítania.

 

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.