Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Díjazzák a legjobbakat a Maros megyei sportgálán

Horváth Bálint Ottó 2024. március 21., 18:06

A Maros Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóság pénteken 16 órától a marosvásárhelyi Kultúrpalota nagytermében szervezi meg a Maros megyei sportgálát, amely keretében az elmúlt évben kiemelkedő eredményeket elért sportolókat díjazzák.

Díjazzák a legjobbakat a Maros megyei sportgálán
Számos díjat adnak át Fotó: Haáz Vince

A nagyszabású rendezvényen a Maros megyei sportszervezetek leigazolt sportolói kerülnek díjazásra, akik kiemelkedő eredményeket értek el a világ-, Európa-, Balkán-, illetve országos bajnokságokon, világ- és Európa-kupákon, egyetemi játékokon, felnőtt, ifjúsági és serdülő kategóriában. A sportolók díjazása a Sportminisztérium által kidolgozott pontozási rendszer alapján történik.

A következő kategóriákban adnak át díjakat: reménységek, fiatal sportolók, legfeljebb 15 éves korig (nincsenek helyezések, minden sportoló azonos szinten van); fogyatékkal élő sportolók; ifjúságiak – ifjúsági csapatok, ifjúsági olimpiai sportágak (csak az első helyezettet díjazzák, a többiek azonos szinten vannak); ifjúsági nem olimpiai sportágak (csak az első helyezettet díjazzák, a többiek azonos szinten vannak); felnőttek – felnőtt csapatok, felnőtt olimpiai sportágak, felnőtt nem olimpiai sportágak.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.