Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Állítja, nem kódolja az M4 Sport a téli olimpiai közvetítéseket

Székely Sport 2022. február 01., 12:53

A február 2-án rajtoló pekingi téli olimpiai játékok minden magyar vonatkozású eseményét élőben közvetíti a közmédia. A szomszédos országok sportszeretői sem maradnak le a versenyszámokról.

Állítja, nem kódolja az M4 Sport a téli olimpiai közvetítéseket
Valahogy úgy vagyunk vele: hisszük, ha látjuk... Fotó: Krónika

Az M4 Sportnak, valamint az m4sport.hu ingyenesen elérhető webes csatornáinak köszönhetően a téli sportok kedvelői egyetlen fontos pillanatról sem maradnak le – adta hírül a hirado.hu.

A hivatalos megnyitó előtt két nappal, február 2-án kezdődik a XXIV. téli olimpiai játékok, amelynek Peking ad otthont. Számos magyar vonatkozású versenyen izgulhatunk, és tanúi lehetünk olyan sporttörténeti pillanatoknak, mint Kozuback Kamilla szereplése, ő az első magyar hódeszkás, aki téli olimpián versenyezhet. De ne felejtsük el a rövidpályás gyorskorcsolyázóikat sem, esetükben már önmagában is sporttörténelem, hogy magyar sportoló címvédőként állhat rajthoz téli ötkarikás játékokon.

„A közmédia nézői – ahogyan a nyári ötkarikás játékok ideje alatt megszokhatták – most is minden magyar vonatkozású eseményt élőben követhetnek az M4 Sporton, vagy az m4sport.hu-n. Webes csatornáink broadcast minőségben biztosítják a nézői élményt, és az összes magyar műsorszámot magyar kommentárral közvetítjük.

Most is elérhetővé tesszük a szomszédos országokban az M4 Sport adását azoknak, akik kábeltelevíziós előfizetésen keresztül tudják nézni a közmédia sportcsatornáját, így a határon túli magyarok is magyar kommentárral szoríthatnak honfitársainkért”

– fejtette ki Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója.

Az élő közvetítések mellett a helyszínen, Pekingben több stáb is dolgozik majd, hogy a magyar sportolókat azonnal meg tudják szólaltatni a közmédia csatornáin. Ezen kívül rendszeres napi összefoglalókat is láthatnak a nézők.

Az M4 Sporton kívül a téli olimpián elért eredményekről rendszeresen beszámol a Kossuth Rádió Sportvilág című műsora, amelyet hétköznap 23 óra 30 perctől, hétvégén pedig 22 órától hallhatnak, de természetesen az M1 és Duna Nemzeti Sporthíradója is követi az eseményeket.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.