Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Visszautasította az FCSB játékosát a Sepsi edzője

Horváth Bálint Ottó 2024. május 19., 20:41

A Sepsi OSK tárgyalásokat folytatott a bajnoki címet nyert FCSB tapasztalt középpályásával, Ovidiu Popescuval, de végül Bernd Storck vezetőedző közbelépésére nem valósult meg az átigazolás.

Visszautasította az FCSB játékosát a Sepsi edzője
Ovidiu Popescu közel volt ahhoz, hogy a Sepsi OSK játékosa legyen Fotó: Agerpres

Az utóbbi napokban sok szó esett arról, hogy a 30 éves labdarúgó elhagyja a bukaresti csapatot és közel áll ahhoz, hogy megegyezzen a Sepsi OSK-val, amely azonban végül mégsem igazolja le Popescut.

A sepsiszentgyörgyi klub elnöke, Diószegi László azt közölte, hogy Bernd Storck vezetőedző döntött úgy, hogy nem kötnek megállapodást vele, mivel a német szakember fiatalabb játékosokat szeretne szerepeltetni a középpályán.

„Voltak tárgyalások Ovidiu Popescuval. Aztán Bernd Storckkal is beszeltünk, aki azt mondta, hogy ő is tárgyal a játékossal, de nem valósult meg az átigazolás.

A dolgok sínen voltak, de beszélt az edzővel, és úgy tűnik, azt mondta neki, hogy elsősorban fiatalabb játékosokat szeretne. A visszautasítás az edző részéről történt, mert végül is ő dönt ebben a kérdésben”

– nyilatkozta Diószegi László a PlaySport portálnak.

Sajtóinformációk szerint Ovidiu Popescu nem akarta meghosszabbítani a szerződését az FCSB-vel, és miután meghiúsult a Sepsi OSK-hoz való átigazolása, nagy valószínűséggel a Kolozsvári U játékosa lesz.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.