Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Vereséggel indított Románia a Nemzetek Ligájában

Sebestyén Ervin 2022. június 04., 23:58 utolsó módosítás: 2022. június 04., 23:59

Nem kezdett jól a román labdarúgó-válogatott a Nemzetek Ligája B divíziójában. Montenegró otthonában játszották az első meccsüket, azonban a hazaiak támadásaira nem sikerült megtalálni az ellenszert, 2–0-s vereséget szenvedtek.

Vereséggel indított Románia a Nemzetek Ligájában
Vereséggel indult a Nemzetek Ligája a románok számára. Korábbi felvétel Fotó: Román Labdarúgó Szövetség - frf.ro

Szombat este mérkőzött meg egymással a két válogatott, amely során az első félidőben végig a hazaiak játszottak fölényben, viszont ez csak helyzetekben mutatkozott meg, gólokban még nem.

A fordulást követően továbbra sem változott a játék képe, a 66. percben viszont már meghozta a gyümölcsét a nyomás, Mugoša révén a sólymok megszerezték a vezetést. A bekapott gól után mindent egy lapra feltéve támadtak a vendégek, azonban egyenlítés helyett Vukčević talált be, ezzel pedig el is dőlt a három pont sorsa.

Összességében megérdemelten született hazai győzelem, a román válogatott sokkal kevesebb helyzetet alakított ki, illetve pontatlanabbak is voltak a teljes 90 perc leforgása alatt.

A csoport másik párharcán Finnország hazai környezetben 1–1-es döntetlent játszott a bosnyákokkal, így Románia az egyetlen, amely pont nélkül áll a kvartettben.

Labdarúgó Nemzetek Ligája, B osztály, 3. csoport, 1. forduló:
Montenegró–Románia 2–0 (0–0).
Gólszerző: Mugoša (66.), illetve Vukčević (87.).
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.