Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Végig a pályán volt az ifiválogatottban az FK Csíkszereda védője

Sebestyén Ervin 2022. március 29., 15:34

Az első két csoportmeccsét megnyerte az U19-es román labdarúgó-válogatott, így a csoport zárómeccse előtt már tudták, ott lesznek a korosztályos kontinenstornán.

Végig a pályán volt az ifiválogatottban az FK Csíkszereda védője
A 4-es mezben lévő Gergely Botond is részese volt a sikernek Fotó: frf.ro

A horvátországi Elit kör csoportjában az FK Csíkszereda védőjét, Gergely Botondot is a soraiban tudó román csapat előbb Georgia ellen győzött 5–1-re, majd a házigazda Horvátországnál is jobbnak bizonyult (2–1).

Kedden délben a forduló zárómeccsét Izland ellen kellett lejátszaniuk, amely lényegében tét nélküli volt számukra, hiszen az eredménytől függetlenül kijutottak a Szlovákiában sorra kerülő kontinenstornára. A kezdőcsapatban ezúttal helyet kapott a székelyföldi klub alapembere.

Nem indult túl jól az összecsapás, alig negyedóra elteltével egygólos hátrányba kerültek. A szünet előtti percekben Sveinn Gisli pirosat kapott, így jó esély volt a román egyenlítésre. Nem tartott sokáig az emberelőny, a fordulást követően két perc alatt két sárgát gyűjtött be Rareș Ilie, így őt is kiszórta a középpályáról a ciprusi játékvezető.

A tíz a tíz elleni játékból a szigetországiak jöttek ki jobban: a folytatásban két gólt még berámoltak, amire nem érkezett válasz. Végül 3–0-s vereséget könyvelhetett el a román U19-es nemzeti csapat, amelyben Gergely Botond végigjátszotta a mérkőzést.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.