Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Új kihívásra vágyik, távozik a Sepsi OSK vezetőedzője

Székely Sport 2023. május 27., 15:10 utolsó módosítás: 2023. május 27., 15:24

Nem hosszabbítja meg az idény végén lejáró szerződését Cristiano Bergodi, a Sepsi OSK vezetőedzője – jelentette be szombaton délután a székelyföldi labdarúgóklub.

Új kihívásra vágyik, távozik a Sepsi OSK vezetőedzője
Cristiano Bergodi a Sepsi OSK eddigi legsikeresebb edzője Fotó: Pinti Attila

A Sepsi OSK vezetőségével folytatott személyes beszélgetés során Cristiano Bergodi jelezte, hogy új kihívásokra van szüksége, így a távozás mellett döntött. A megegyezés értelmében Luigi Ciarlantini másodedző és Ionel Colonel erőnléti edző is elhagyja a háromszéki együttest.

Cristiano Bergodi 2021 októberében érkezett a klubhoz és irányításával a Sepsi OSK kétszer hódította el a Román Kupát – szerdán a Kolozsvári U elleni nagyszebeni döntőben megvédte a tavaly szerzett címét és ezáltal idén is indulhat az európai kupaporondon – és egy alkalommal Szuperkupa-győzelmet ünnepelt, valamint ebben a szezonban bejuttatta a csapatot a bajnokság felsőházi rájátszásába.

A sepsiszentgyörgyi klub a közösségi oldalán közétett közleményben köszönetet mondott az olasz szakvezetőnek és szakmai stábjának az elvégzett munkájukért és sok sikert kívánt nekik a további pályafutásukhoz.

A Sepsi OSK számára vasárnap 21 órától fejeződik be a 2022–2023-as idény, amikor az Universitatea Craiova otthonában játszik a Szuperliga felsőházi rájátszásának 10., utolsó fordulójában.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.