Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Új játékosokkal bővült a kézdivásárhelyi labdarúgócsapat kerete

Csulak Noémi 2022. augusztus 17., 13:23

A Kézdivásárhelyi SE 3. ligás labdarúgócsapata a múlt szezonban megnyerte az 5-ös csoport alsóházi rájátszását, és a következő idényben is bíznak a minél jobb eredmény elérésében. Időközben számolni kellett a csapattól távozó játékosokkal, de helyettük új tagokkal is bővült a keret.

Új játékosokkal bővült a kézdivásárhelyi labdarúgócsapat kerete
A KSE minden hétvégén barátságos mérkőzéseket játszik Fotó: Forrás: Gazda József

Gazda József, a KSE edző-játékosa elmondta, hogy elégedett a fiúk múlt szezonban szerzett eredményeivel, illetve, már egy ideje elkezdték a felkészülést a következő bajnokságra. „Úgy érzem, hogy az előző idény nagyon jól sikerült, hiszen megnyertük a playoutot. Nagyon izgalmas évet tudhatunk magunk mögött, mert a bajnokságban bármikor, bármelyik együttes hamar kieshet” – nyilatkozta Gazda József.

A KSE csapata elkezdte a felkészülést a következő szezonra, az edzések mellett, minden hétvégén barátságos mérkőzéseket játszanak. Az együttes kerete is bővült Banta Ionuț-cal, Pál Kristóffal, Sánta Tamással, Gergely Alpárral, illetve reménykednek, hogy Albu Attila is a felsőháromszéki csapat mellett dönt. Az új tagok mellett, a kerettől távozott néhány ifjúsági játékos is. Dobozi Krisztián és Fábián Győző a Sepsi OSK-hoz csatlakozott, míg Bardocz Norbert és Mojzi Botond a továbbtanulás mellett döntött.

„A következő szezonban szeretnénk minél jobban szerepelni, illetve nekünk sokat számít, hogy az ifjúsági játékosainkból minél jobb labdarúgókat neveljünk, akik majd a jövőben felsőbb ligás csapatoknál is el tudnak helyezkedni” – tette hozzá Gazda. 

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.