Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Topligás klubhoz távozott az U Craiovától

Székely Sport 2020. október 05., 19:58

Eladta fiatal tehetségét az 1. Liga listavezetője. A 20 éves szélsőért jelentős összeget fizetett a Serie A-ban érdekelt Parma.

Topligás klubhoz távozott az U Craiovától
Olaszországban folytatja pályafutását Fotó: parmacalcio1913.com

Figyelemre méltó üzletet kötött az átigazolási időszak hajrájában a román labdarúgó-élvonalban hibátlan mutatóval éllovas Universitatea Craiova. Az oltyánok nyolcmillió euró ellenében elengedték a Parmához Valentin Mihăilăt.

A transfermarkt.com szakoldal által 2,5 millió euróra értékelt 20 éves szélső az átigazolással a harmadik legdrágább labdarúgó lett, aki az 1. ligás klubtól távozik.

Korábban csak Nicolae Stanciuért (Steaua – RSC Anderlecht, 9,7 millió), illetve Vlad Chiricheșért (Steaua – Tottenham Hotspur, 9,5 millió) fizettek nagyobb összeget a külföldi egyesületek.

Mihăilă egy Sepsi OSK elleni kupameccsen mutatkozott be a Craiovában, amely 2–0-ra győzött a Brassóban játszott 2017-es találkozón.

A târgoviștei születésű labdarúgó öt évre szóló szerződést kötött a „keresztesekkel”. Az U 21-es válogatottban szereplő szélső egy Román Kupát nyert nevelőklubjánál.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.