Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Szó sem lehet róla, nem rúgják ki a román szövetségi kapitányt

Székely Sport 2022. június 16., 19:18 utolsó módosítás: 2022. június 16., 19:19

A labdarúgó Nemzetek Ligájában elért szerény eredmények ellenére  továbbra is támogatja a szövetség Edi Iordănescut.

Szó sem lehet róla, nem rúgják ki a román szövetségi kapitányt
Egyelőre maradhat a kispadon Fotó: Facebook/NationalaRomanieiOfficial

A román válogatott júniusi mérkőzéseken elért eredményeit követően – egy győzelem és három vereség – csütörtökön a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) székhelyén megbeszélésre került sor. Az asztalhoz a FRF technikai igazgatója, Mihai Stoichiță és elnöke, Răzvan Burleanu, illetve a szövetségi kapitány, Edward Iordănescu ült le.

Ezt követően a szakszövetség megerősítette pozíciójában a trénert, továbbra is támogatja Edward Iordănescut.

„A Román Labdarúgó Szövetség tiszteletben tartotta a válogatottakkal kötött szerződéseket, és minden döntést alapos elemzés után a technikai bizottság hozott meg. Az elmúlt 10 év egyik legnehezebb pillanatát éljük át a válogatott szintjén.

Nem fogadhatjuk el a középszerűséget a pályán – ez soha nem fog megtörténni.

Az U21-es csapat 2019-es és 2021-es teljesítményét követően sokkal gyorsabb eredményeket vártunk és reméltünk. Sajnos ezek a mérkőzések megmutatták a mai szintünket, azt, hogy messze vagyunk a kitűzött céltól.

De azt is tudjuk, hogy a játékosok többsége a szakmai stábbal együtt továbbra is a válogatott mezét akarják magukra ölteni, minél több örömet szereznének a szurkolóinknak. Edward Iordănescuval megbeszélést folytattunk, úgy döntöttünk, hogy folytatjuk az együttműködést. Határozottan hisszük, hogy a válogatott minden román labdarúgó számára a szakmai csúcs, mindig prioritás kell, hogy legyen!

Sokkal több munkával és áldozatvállalással újra egy olyan csapatot tudunk majd építeni, amelynek reális esélye van arra, hogy kvalifikálja magát a kontinenstornára" – tette közzé Răzvan Burleanu, a Román Labdarúgó-szövetség elnökének nyilatkozatát a szakszövetség a honlapján.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.