Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Sokáig döntetlen, tizenegyesek után kiesett a Craiova

Sebestyén Ervin 2022. augusztus 25., 23:05

Gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán az Universitatea Craiova a Hapoel Beer Sheva ellen az első meccsen. Ezúttal Izraelben csaptak össze a labdarúgó Konferencia Liga selejtezőkörében. Nem bírtak egymással, a büntetők döntöttek a végén.

Sokáig döntetlen, tizenegyesek után kiesett a Craiova
Nagyot küzdött a Craiova, mégsem lesz ott a csoportkörben. Korábbi felvétel Fotó: Facebook/Universitatea Craiova

Csütörtök este Beer Sheva városában mérkőzött meg egymással a két együttes, amely során az első félidőben végig a hazaiak támadtak, többször is közel voltak a gólszerzéshez, azonban egyszer sem sikerült megzörgetniük a hálót. A román klub ezzel szemben egyszer sem találta el az izraeliek kapuját, nem voltak veszélyesek.

A második játékrészre teljesen megváltozott a játék képe, a Hapoel beszorult a saját kapuja elé, a Craiova pedig gőzerővel ment előre, több gólhelyzetet is kialakítva, de nem voltak pontosak a befejezések. A rendes játékidő nem volt elég, a kétszer 15 perces hosszabbítás következett.

A 104. minutumban Ante Roguljic gyönyörű gólt lőtt szabadrúgásból, ezzel megszerezve a vezetést a vendégeknek (0–1). Nem sokáig örülhettek a románok, két perccel később jött az egyenlítés: Hemed gyönyörűen bólintott a kapuba (1–1). Továbbra is döntetlenre álltak a felek, így szükség volt a büntetőrúgásokra is.

A tizenegyeseknél a hazaiak négyből egyet sem hibáztak el, míg a román együttes öt próbálkozásából kettő is kimaradt, így 4–3-ra kikaptak és végül nem lesznek ott a Konferencia Liga csoportkörében.

Labdarúgás, Konferencia Liga, rájátszás, visszavágó:

Hapoel Beer Sheva–Universitatea Craiova 1–1 (0–0), büntetők után: 4–3.
Összesítésben 3–2.
Gólszerzők: Roguljic (104), illetve Hemed (105+1.).
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.