Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Rövid volt a Rădoi-éra Craiován

Horváth Bálint Ottó 2022. december 08., 18:20 utolsó módosítás: 2022. december 08., 18:23

Vezetőedző nélkül maradt az Universitatea Craiova, miután csütörtökön délután felbontották Mirel Rădoi szerződését. Az oltyán csapat kiesett a labdarúgó Román Kupából, a szakvezető pedig már nem látta értelmét a folytatásnak.

Rövid volt a Rădoi-éra Craiován
Mirel Rădoi kevesebb, mint négy hónapig volt az Universitatea vezeteődzője Fotó: Pinti Attila

Az Universitatea szerdán este 2–1-re kikapott az FC Argeș otthonában a kupasorozat D csoportjának harmadik fordulójában, így csak a negyedik helyen végzett és nem jutott be a negyeddöntőbe.

Mirel Rădoi már a mérkőzés után bejelentette, hogy távozik a Craiova kispadjáról, amely a bajnoki és a kupameccseket is figyelembe véve öt mérkőzés óta nyeretlen. Döntésében nagyban közrejátszott az is, hogy az utóbbi időben a klubon belül konfliktusok alakultak ki a vezetőség, az edző és a játékosok között.

Távozását csütörtökön délután rövid közleményben jelentette be a klub, miután megegyeztek a szerződésbontás feltételeiben. „Az Universitatea Craiova és Mirel Rădoi edző útjai elváltak. Ugyanakkor, a Știința a Mihai Ianovschi, Vergil Andronache, Horațiu Baciu és Robert Tufiși alkotta technikai stábtól is megvált. A következő két mérkőzésen a csapatot Dragoș Bon és Ionuț Stancu vezetik” – írták.

Mirel Rădoi kevesebb, mint négy hónapig volt az Universitatea vezetőedzője. A 41 éves szakvezetőt augusztus 9-én nevezték ki az együttes élére, amikor Bálint Lászlót váltotta. Érkezésekor a craiovaiak a 9. helyen álltak, de irányításával feljöttek a dobogóra, az utóbbi mérkőzéseken elért gyenge eredményeik miatt viszont lecsúsztak az 5. helyre.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.