Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Román bíró vezeti a Bayern–Barcelona rangadót a BL-ben

Székely Sport 2021. december 06., 13:30 utolsó módosítás: 2021. december 06., 13:32

Az első számú romániai játékvezetőre, Ovidiu Hațeganra bízták a Bayern München–FC Barcelona mérkőzést a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében.

Román bíró vezeti a Bayern–Barcelona rangadót a BL-ben
Ovidiu Hațegan Fotó: Pinti Attila

A két sztárcsapat szerdán 22 órától Münchenben találkozik egymással az E csoport hatodik, utolsó fordulójában. A Bayern már biztos csoportelsőként készül az összecsapásra, miután mind az öt eddigi meccsét megnyerte, ezzel szemben a Barcelona kizárólag győzelemmel tarthatja meg biztosan a második helyet, és juthat tovább a nyolcaddöntőbe. Erre azonban döntetlennel, vagy akár vereséggel is megvan az esélye, amennyiben a másik mérkőzésen a Benfica hazai pályán nem tudja legyőzni a Dinamo Kijevet.

Ovidiu Hațegan segítői Mircea Grigoriu és Sebastian Gheorghe partjelzők, illetve Andrei Chivulete – aki a negyedik hivatalos személy – lesznek. A videóbíró-szobában az olasz Paolo Valeri és a francia Jerome Brisard javíthatják ki az esetleges tévedéseit.

Az aradi játékvezetőnek ez lesz az ötödik mérkőzése az idei BL-főtáblán, miután korábban az Inter–Sahtar (2–0), az Atlético Madrid–FC Porto (0–0), a Benfica–Bayern (0–4) és a Dinamo Kiev–Barcelona (0–1) találkozókon is ő fújta a sípot.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.