Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Veretlenek maradtak az FK Csíkszereda női focisai az U15-ös Elit Ligában

Dobos László 2023. november 27., 13:18 utolsó módosítás: 2023. november 27., 13:25

Megnyerte a Botoşani elleni idegenbeli mérkőzését a női labdarúgó U15-ös Elit Ligában az FK Csíkszereda együttese, így továbbra is veretlenül vezeti csoportját.

Veretlenek maradtak az FK Csíkszereda női focisai az U15-ös Elit Ligában
Galérianézet
Magabiztosan győztek idegenben a székelyföldiek Fotó: FK Csíkszereda

Az ötödik fordulóból elhalasztott találkozót pótoltak hétvégén az U15-ös női labdarúgó Elit Ligában, ahol az FK Csíkszereda az FC Botoşani vendége volt. Portik Helga edző székelyföldi együttese magabiztos győzelmet aratott a moldvai csapat otthonában, Buceceán.

A vezetőedző elmondta, hogy már az első percekben nyomást gyakoroltak az ellenfélre, aminek meg is lett az eredménye, hamar gólt is lőttek, és ezt még továbbiak követték.

„Elégedett vagyok a lányok teljesítményével, nagyszerűek voltak. Mindenki odatette magát, és minden tőle telhetőt megtett. Nagyon örülök a győzelemnek. Most a lányok egy rövid vakációt kapnak, aztán tavasszal gyakoroljuk azt, ami kevésbé megy és ezzel a lendülettel folytatjuk tovább” – nyilatkozta Portik Helga.

Női labdarúgás, U15-ös korosztály, Elit Liga, 3. csoport, 5. forduló:

FC Botoşani–FK Csíkszereda 0–4 (0–2).
Gólszerzők: Cseke Melánia (5., 16. és 38.), Nombot Annabelle (53.).
FK Csíkszereda: Rusu Kriszta – Andrea Cristina Sandu, Benedek Kincső, Trinfuj Boglárka, Alexia Geogiana Zănoaga, Annabelle Nombot (Máthé Bernadett, 68.), Székely Vivien (Kósa Ágota, 68.), Gáll Boglárka (Szőcs Szabina, 68.), Orbán Anna (Juhász Anett, 62.), Cseke Melánia, Kádár Noémi (Páll Vanda, 57.). Vezetőedző: Portik Helga, másodedző: Szőcs Renáta

A csoport másik mérkőzésén:
Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK–Estera Țifești 3–3.

Az FK Csíkszereda hét mérkőzést játszott és 21 pontot összesített, gólkülönbsége 48–4. A Sepsi OSK-nak 8 találkozó után 7 egységet gyűjtött össze.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.