Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Összeakaszkodott az edző és az eltiltott játékos az agyagfalvi focimeccs után

Józsa Csongor 2024. május 03., 13:19 utolsó módosítás: 2024. május 04., 12:22

Elszabadultak az indulatok a Hargita megyei labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójának összecsapásán. Meg is lett a következménye.

Összeakaszkodott az edző és az eltiltott játékos az agyagfalvi focimeccs után
A lefújást követően szabadultak el az indulatok. Illusztráció Fotó: Beliczay László

Az elmúlt hétvégén rendezték a Hargita megyei labdarúgó-bajnokság, a 4. Liga felsőházi rájátszásának első fordulóját. Agyagfalván a helyi Lendület a Csíkszentsimoni Szefitét fogadta. Az igencsak kiegyensúlyozott mérkőzésen a vendégek 2–1-ről fordítani tudtak, a legvégén 3–2-re nyerték meg az összecsapást.

A lefújást követően kisebb csetepaté kerekedett, több személy is befutott a játéktérre.

A játékvezetői lapba beírt tények alapján a csíkszentsimoniak edzője, Balogh László előtt villant a piros lap, miután a pályán lebirkózott, a földre vitt egy nézőt, aki egyébként labdarúgó, csupán ezen a találkozón nem volt játékjoga, miután négy sárga lapos eltiltását töltötte. Hegyi Attila ezelőtt egy, a játéktéren lévő játékost lökött meg.

Illusztráció Fotó: Erdély Bálint Előd

A símester ugyanakkor megjegyezte, hogy a pályára 25-30 néző ment be, a biztonsági emberek pedig nem végezték a dolgukat.

A Hargita Megyei Labdarúgó Egyesület fegyelmi bizottsága meghozta döntését az üggyel kapcsolatosan. Ez alapján egy mérkőzésre felfüggeszti az agyagfalviak pályáját, azaz legalább 15 km-re kell utazniuk, ott rendezhetik meg legközelebbi hazai párharcukat. Emellett 500 lejt kell befizessenek a kasszába rendezői hiányosságok miatt.

A Lendület játékosa Hegyi Attila, míg a Szefite edzője Balogh László két-két forduló eltiltást, egyaránt 150 lejes büntetést kapott.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.