Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Örülhetnek a vendégek: elmaradnak az elhalasztott bajnokik

Székely Sport 2020. december 01., 14:45 utolsó módosítás: 2020. december 01., 14:48

Két találkozót is bepótoltak volna szerdán a labdarúgó 2. Liga, de végül egyiket sem rendezhetik meg. Várhatóan a Kolozsvári U és a Temesvári Ripensia húzza a rövidebbet.

Örülhetnek a vendégek: elmaradnak az elhalasztott bajnokik
A tesztelések ismét átírták a bajnokság programját. Képünk illusztráció Fotó: Beliczay László

Furcsa helyzet állt elő a másodosztályú labdarúgóligában, miután a legfrissebb hírek szerint a Temesvári Ripensia–CS Mioveni, illetve a Kolozsvári U–Konstancai Farul találkozót sem tudják megtartani szerdán.

Ezeket a mérkőzéseket már egyszer elhalasztották, a pótlásra viszont nem kerül sor, miután a vendégcsapatoknál koronavírusos eseteket regisztráltak.

Ennek ellenére valószínűleg a Mioveninek és a Farulnak ítélnek meg három-három pontot az illetékesek, mivel a szabályok értelmében a másodjára is elmaradt meccseket törlik, és a zöld asztalnál azok a csapatok veszítenek 3–0 arányban, amelyek miatt az első mérkőzés nem tudták megrendezni.

Jelen esetben a házigazdák, azaz a Temesvári Ripensiánál és a Kolozsvári U-nál voltak első körben pozitív teszteredmények,

így a bánsági és az erdélyi csapat húzhatja a rövidebbet…

A CS Mioveni már úton volt Temesvárra, amikor az Argeș Megyei Egészésgügyi Igazgatóság visszafordította a csapatot, amelynél a tesztelés alapján három játékos fertőzdött meg a vírussal. A Farulnál hat személynek lett pozitív a tesztje – közölte a tengerparti klub.

0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.