Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

A dobogóért küzd az FK Csíkszereda U17-es női csapata

Dobos László 2024. június 03., 14:55 utolsó módosítás: 2024. június 03., 16:11

Fehér megyében, a Gyulafehérvárhoz tartozó ompolykisfaludi (Micești) stadionban rendezik szerdán és csütörtökön az U17-es női labdarúgó-bajnokság négyesdöntőjét. Az FK Csíkszereda lányai a Târgoviște csapatával elődöntőznek.

A dobogóért küzd az FK Csíkszereda U17-es női csapata
Galérianézet
Az FK Csíkszereda U17-es női csapata magabiztosan nyerte csoportját, majd a negyeddöntőben 17 gólt lőtt ellenfelének Fotó: Borbély Fanni

A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) versenybizottsága hétfőn kisorsolta az U17-es női labdarúgó-bajnokság elődöntőit. A torna helyszíne a ma már Gyulafehérvárhoz csatolt Ompolykisfalud (Micești) lesz, ahol június 5-én és 6-án a Temesvári Poli, a Konstancai Farul, a CSȘ Târgoviște és az FK Csíkszereda harcol az érmes helyezésekért.

Az elődöntőben, szerdán délelőtt 10 órától Konstancai Farul–Temesvári Poli mérkőzés lesz, 12.30-tól pedig FK Csíkszereda–CSȘ Târgovişte összecsapás. A helyosztókat másnap, ugyanott, szintén 10 órától és 12.30-tól rendezik.

A múlt heti negyeddöntők eredményei: FK Csíkszereda–Viitorul Dăești 17–0, Temesvári Poli–Kolozsvári U 3–0 és Brassói Kids Tâmpa–Konstancai Farul 0–5. A CSȘ Târgoviște–Vulpițele Galbene Roman mérkőzést törölték, ebből a párharcból – zöld asztalnál – a Târgoviște együttese jutott tovább.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.