Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Olasz, francia és török kérői vannak a CFR fiatal tehetségének

Székely Sport 2022. április 15., 14:55

Kiemelkedő teljesítményt nyújt a hazai bajnoki címvédő mezében Claudiu Petrila. A Kolozsvári CFR tehetséges középpályása több tehetős európai klub érdeklődését is felkeltette.

Olasz, francia és török kérői vannak a CFR fiatal tehetségének
Nem kizárt, hogy a nyáron Claudiu Petrila eligazol Kolozsvárról Fotó: Facebook/Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

Az alig 21 éves labdarúgó bár nem tekinthető egyértelmű alapembernek, már háromszoros bajnoknak vallhatja magát a kolozsvári együttessel, a legutóbbi szezon legnagyobb részét pedig a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK-nál töltötte kölcsönben.

A jelenleg zajló idényben a legtöbbször csak csereként kapott lehetőséget Dan Petrescu csapatában, ennek ellenére nyolc találatot és négy gólpasszt jegyzett.

A válogatott kerettag Claudiu Petrila iránt az elmúlt időszakban több tehetős klub érdeklődött, és nem kizárt, hogy a nyári átigazolási időszakban megszerzik a játékjogát. Sajtóinformációk szerint a kolozsvári klub tíz millió eurót kér Petriláért cserébe, valamint 20 százalékos részesedést egy későbbi transzfer esetén.

A Gsp.ro portál úgy értesült, a vasárnap 20 óra 30 perctől kezdődő FCSB elleni bajnoki rangadón

az AS Roma, a Lille és két török csapat megfigyelői is jelen lesznek, akik már egy ideje figyelemmel követik Petrila teljesítményét.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.