Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Nyaral a Sepsi OSK volt edzője, akár visszatérne a Szuperligába

Székely Sport 2023. június 11., 15:54

Hírbe hozták a Kolozsvárral, de végül nem ő lett a CFR-befutó. Egyelőre hazautazik, hogy kifújja magát. A háromszéki munkájáról szuperlatívuszokban beszélt.

Nyaral a Sepsi OSK volt edzője, akár visszatérne a Szuperligába
Új kihívásokra vágyik Fotó: Pinti Attila

Cristiano Bergodi nem hívánta meghosszabbítani lejáró szerződését a Sepsi OSK-val, úgy döntött, hogy elhagyja a Kovászna megyei csapatot. Az 58 éves edző ebben az idényben a labdarúgó Szuperliga felsőházába vezette csapatát, illetve a magasba emelhette a Román Kupát.

Az elmúlt héten a román szaksajtó arról cikkezett, hogy az olasz edző veszi át a Kolozsvári CFR-t, de a kincses város vezetősége Andrea Mandorlinit választotta.

„Volt egy kapcsolatfelvétel, de én még várni akartam. Elmegyek nyaralni, aztán lehet, hogy meglátogatom Sarri csapatát, a Laziót, hiszen a szívem csücske a biancoceleste" – nyilatkozta Cristiano Bergodi a tuttomercatoweb.com-nak.

Fotó: Facebook/Sepsi OSK

A Sepsi OSK korábbi edzője ugyanakkor nem zárta ki azt sem, hogy visszatér a román Szuperligába:

Szívesen visszamegyek edzősködni Olaszországba, de Romániában jól éreztem magam. Itt is megpróbálkoznék új tapasztalattal, új kihívással, új ambíciókat”

– fejtette ki Bergodi.

Arra a kérdésre, hogy miként élte meg a sepsiszentgyörgyi éveket, csak annyit mondott, csodálatos, gyönyörű volt. „Akkor érkeztem, amikor utolsó előttiek voltak. Tizennyolc hónap alatt három trófeát nyertünk. Idén bejutottunk a rájátszásba és megnyertük a kupát. Elégedett vagyok” – tette hozzá.

A jelenlegi találgatások szerint Bergodi vagy az olasz másodosztályban köthet ki, vagy egy arab szerződésre mond igent.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.