Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Nincs még jegyed a labdarúgó Eb-re? Újabb lehetőséget kínál az UEFA

Sebestyén Ervin 2024. március 07., 13:40 utolsó módosítás: 2024. március 07., 13:42

Hatalmas sorok alakultak ki az online platformon, amikor megnyitotta a jegyvásárlás kapuit az UEFA, ezért nagyon sokan a mai napig nem tudtak érvényesülni. A szövetség 24 órára lehetővé teszi, hogy a vásárló személyek viszonteladásra kínálják a belépőket.

Nincs még jegyed a labdarúgó Eb-re? Újabb lehetőséget kínál az UEFA
Nem könnyű belépést nyerni a kontinenstorna stadionjaiba Fotó: Haáz Vince

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) először októberben hirdette meg az idei Európa-bajnokságra, az EURO 2024-re a belépők értékesítését. Már az első körben 1,2 millió jegy talált gazdára, nagyon szerencsésnek kellett lenni ahhoz, hogy valaki belépőkhöz jusson.

Erre próbált megoldást keresni a szövetség, így március 11-től az UEFA hivatalos oldalán a szurkolóknak lehetőségük lesz viszonteladásra kínálni a jegyeket, teljes biztonságban. Ez lesz az egyetlen platform, ahol engedélyezett értékesíteni a korábban megvásárolt belépőket. Az érdeklődőket folyamatosan arról informálják, hogy ne használjanak erre a célra más oldalakat, ugyanis könnyen átverés áldozatai lehetnek.

Fotó: Haáz Vince

Azok a szurkolók, akik szeretnék értékesíteni a jegyeiket:

– a viszonteladási platform március 11-én 10.00-ig nyitva áll, hogy felajánlják a kívánt belépőket,
– a tulajdonosok annyi jegyet adhatnak el, amennyit csak szeretnének,
– azok a jegyek, amelyek nem kelnek el, megmaradnak az eredeti vásárlónak.

Figyelmesnek kell lennie annak, aki hozzá szeretne jutni a belépőkhöz, ugyanis a platform március 13-án 10-től nyitja ki kapuit, mindössze 24 órán keresztül lesz elérhető.

A jegyeket érkezési sorrendben értékesítik.

Tekintettel az eddigi igényekre, ezúttal is hatalmas sor várható, az UEFA az EURO2024.com/tickets oldalon röviddel a viszonteladási platform megnyílása előtt jelzi a jegyek elérhetőségét. Ugyan még nincs hivatalos információ, hogy mennyibe kerül, de mivel a szövetség platformján történik az akció, vélhetően az eredeti árért cserében lehet majd továbbadni.

Fotó: Haáz Vince

Nem ez az utolsó lehetőség

Akárcsak a 2020-as Európa-bajnokság esetében, ezúttal is több viszonteladási ablak várható, a további időpontokat szintén a korábban említett linken közli majd a szövetség. Annak érdekében, hogy minél több szurkolónak legyen lehetősége élőben látni a tornát, a megvásárolható belépők számát összesen 12 jegyre, meccsenként pedig legfeljebb négyre korlátozzák.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.