Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Niczulyt kölcsönadták, egy másik játékosával szerződést bontott a Sepsi OSK

Sebestyén Ervin 2024. február 14., 12:01

A Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK arról számolt be a közösségi oldalán szerdán délelőtt, hogy közös megegyezés alapján szerződést bont Francisco Júniorral, valamint Niczuly Rajmund a szezon végéig kölcsönben folytatja.

Niczulyt kölcsönadták, egy másik játékosával szerződést bontott a Sepsi OSK
Távozik a Sepsi OSK-tól Francisco Júnior, aki a 22-es mezszámot viselte a klubnál Fotó: Pinti Attila

Az idei szezonban rendkívül kevés játéklehetőséget kapott Francisco Júnior. A 32 éves rutinos középpályás csupán tíz tétmeccsen lépett pályára, ezalatt 316 játékpercet töltött a gyepen. Utoljára a Kolozsvári U otthonában játszott, akkor kezdőként bizonyíthatott, viszont október 9-e óta még a keretbe sem volt nevezve a bajnokságban.

A bissau-guineai labdarúgó 2022 nyarán érkezett a piros-fehérekhez, mindent egybevetve 36 találkozón öltötte magára a Sepsi OSK mezét, csupán egy gólt szerzett. Nem tudott alapemberré válni, így közös megegyezés alapján a klub és a játékos szerződést bontott.

Kölcsönben folytatja Niczuly Rajmund

A háromszéki együttes arról is beszámolt szerdán, hogy Niczuly Rajmund kölcsönben a Foksányi CSM csapatánál folytatja az idény hátralévő részében. A 19 éves hálóőr a Sepsi OSK színeiben még egyszer sem védett tétmeccsen, új klubja pedig 15 fordulót követően a második helyen áll a labdarúgó 3. Liga 2-es csoportjában.

A harmadosztályban egyelőre szünetelnek még a csapatok, három forduló maradt vissza az alapszakaszból, a foksányi gárda négy ponttal van lemaradva a Metalul Buzău mögött. Niczulynak lesz ideje beilleszkedni a klubba, ugyanis március 9-én lesz a legközelebbi tétmeccsük, a CS Sporting Lieşti otthonában.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.