Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Kovács, Hațegan és Petrescu is fúj meccset az európai kupákban

Székely Sport 2022. március 15., 20:50

A Román Labdarúgó-szövetség adta hírül, hogy Ovidiu Haţegan, Kovács István és Radu Petrescu is mérkőzést fog irányítani csütörtökön a labdarúgó Európa Ligában, illetve a Konferencia Liga nyolcaddöntőjében.

Kovács, Hațegan és Petrescu is fúj meccset az európai kupákban
Hațegan és Kovács az Európa Ligában kapott szerepet Fotó: FRF

Az Európa Ligában Haţegan lesz az Olympique Lyon–FC Porto nyolcaddöntő játékvezetője. Segédei Mircea Grigoriu és Sebastian Gheorghe lesznek, míg a csütörtökön 22 órakor kezdődő találkozó negyedik játékvezetője az olasz Fabio Maresca lesz. Olasz játékvezetők ülnek majd a VAR-szobában is. Az első meccset a Lyon 1–0-ra nyerte meg Portóban.

Kovács István is az Európa Ligában fújja majd a sípot, a Belgárdan 19.55-ös kezdetű Crvena zvezda–Glasgow Rangers találkozón, ahol Vasile Marinescu és Ovidiu Artene lesznek a partjelzők, Horaţiu Feşnica pedig a tartalék játékvezető. A videóbíró szobában németek fognak ülni. Az odavágón a jelenleg sérült Ianis Hagit is foglalkoztató skótok 3–0-ra nyertek.

A Konferencia Liga nyolcaddöntőjében kapott munkát Radu Petrescu, aki az AS Roma–Vitesse Arnhem meccsen fújja majd a sípot 19.45-ös kezdettel. Segédei Radu Ghinguleac és Mihai Marica lesznek, a negyedik játékvezető pedig Marcel Bîrsan. Az olaszok 1–0-ra nyertek az első meccsen.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.