Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Dzsudzsák ott akar lenni a magyar válogatottal az Európa-bajnokságon

MTI 2020. december 14., 19:04 utolsó módosítás: 2020. december 14., 19:08

Dzsudzsák Balázs szeretne visszakerülni a válogatottba és játszani a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon – írja az MTI.

Dzsudzsák ott akar lenni a magyar válogatottal az Európa-bajnokságon
Dzsudzsák Balázs eddig 108 alkalommal öltötte magára a címeres mezt Fotó: Mlsz.hu

A 33 éves támadó az origo.hu-nak adott interjúban elmondta, a televízióban egyedül nézte, amikor Szoboszlai Dominik belőtte az Eb-részvételt jelentő gólt Izlandnak:

A gól után természetesen ordítottam, boldog voltam

– fogalmazott, majd hozzátette: „Nem akarok hazudni: nagyon rossz érzés volt, hogy 2020 legszebb futballpillanatát a tévén keresztül kellett nézzem, és nem lehettem ott a csapattal.”

Dzsudzsák hangsúlyozta, hogy számára az első számú csapat a magyar válogatott.

„Én a válogatott szereplést soha nem fogom lemondani. Ha nem válogatnak be, az más kérdés.” – jelentette ki a játékos, aki jelenleg 108 szereplésével, Király Gáborral együtt válogatottsági rekorder.

„Én nem azért élek, hogy egyedüli csúcstartó legyek. Sőt, ha valaki azt mondaná, hogy kegyelemből, vagy szánalomból betesz még egyszer, hogy 109-szeres válogatott legyek, akkor életemben először azt mondanám, hogy ebből nem kérek. A válogatottság nem ajándék.

A múlt nagy ikonjai, Puskás Ferenc, Bozsik József, Fazekas László, Király Gábor sem engedhették meg maguknak egyszer sem, hogy ajándékba kapják a válogatott fellépést. Akkor én ezt hogyan fogadhatnám el?

De abban se reménykedjen senki, hogy feladom az álmaimat. Az lebeg a szemem előtt, hogy a magam erejéből jussak vissza a válogatottba” – nyilatkozta Dzsudzsák Balázs.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.