Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Meggyűlt a baja a német másodosztály élcsapataival a Kolozsvári CFR-nek

Székely Sport 2023. január 16., 12:18 utolsó módosítás: 2023. január 16., 18:28

Három felkészülési mérkőzést játszott múlt héten a spanyolországi edzőtáborban a labdarúgó Szuperliga címvédője. Meggyűlt a baja a német másodosztály élcsapataival.

Meggyűlt a baja a német másodosztály élcsapataival a Kolozsvári CFR-nek
Nem volt meggyőző a CFR játéka Fotó: Facebook/Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

Döntetlen, vereség, győzelem – sorrendben ezek voltak a Kolozsvári CFR eredményei az Oliva Novában lejátszott felkészülési meccseken.

A kolozsváriak előbb 1–1-es döntetlent jegyeztek a német másodosztályban a második helyen álló Holstein Kiel csapatával, az ellenfél korai vezető góljára Claudiu Petrila a szünet előtt válaszolt.

Aztán a 2. Bundesliga éllovasával, a SV Darmstadttal találkoztak, amely ellen 1–0-s vereséget szenvedtek, a győztes találatot a németek a 72. percben szerezték.

Végül a spanyol labdarúgók szakszervezeti csapata (AFE) volt a CFR ellenfele, amelyet 3–0-ra sikerült legyőzniük, a gólokat Mihai Bordeianu (a 19. percben, büntetőből), Vito Hammershoy-Mistrati (76.) és az egyik új igazolás, a koszovói Ermal Krasniqi (86.) lőtték.

Újabb német együttessel játszottak

A kolozsvári klub még betervezett egy barátságos találkozót Spanyolországban, ezúttal hétfőn Alicantéban mérkőzött meg a szintén a német másodosztályban érdekelt, a harmadik helyezett FC Heidenheim együttesével. Az első félidőben az ellenfél szerzett vezetést Bogdan Țîru öngóljának köszönhetően, de a szünet után a CFR Yuri és Janga találataival fordított. Az előnyt azonban nem tudták megtartani a kolozsváriak, tíz perccel a vége előtt a németek kiegyenlítettek, így 2–2-vel zárult a mérkőzés.


A bajnoki tabellán második helyezett Kolozsvári CFR rangadóval kezdi az évet a Szuperligában, a 22. fordulóban jövő hétfőn 20 órától az éllovas, egy pontos előnnyel rendelkező Konstancai Farul otthonában játszik.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.