Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Nem lőttek gólt a kolozsvári jótékonysági focimeccsen

Sebestyén Ervin 2022. április 21., 12:17

A Kolozsvári CFR a Dinamo Kijevet fogadta, a foci minősége hagyott némi kívánnivalót, csupán két komolyabb helyzetet alakítottak ki a csapatok.

Nem lőttek gólt a kolozsvári jótékonysági focimeccsen
Nem éppen a foci volt a főszerepben Fotó: Facebook/cfr1907

Szerda este a Dr. Constantin Rădulescu Stadionban mintegy ötezer néző előtt rendezték a Kolozsvári CFR–Dinamo Kijev barátságos mérkőzést, ahol a befolyó összeg teljes egészét a háború miatt bajba került ukrán állampolgárok megsegítésére ajánlották fel.

A román címvédő erősen tartalékos felállásban kezdett az ukrán együttes ellen, így is alig 40 másodpercet kellett várni az első komolyabb helyzetre, ezt Adrian Păun kihagyta. Az első 45 percben inkább a Dinamo Kijev birtokolta a labdát, viszont gólszerzési lehetőséget nem tudtak kialakítani, szürke első félidőt produkáltak a felek.

A folytatás sem hozott sok változást, a második felvonás közepétől ismét sikerült a hazaiaknak a kijeviek kapuja elé kerülni, de a gól ezúttal is elmaradt. A hátralévő időben inkább a középpályán csordogált a játék, egyik hálóőrnek sem akadt dolga. Összességében egy eseménytelen meccs volt, Mircea Lucescu tanítványai egyetlen számottevő helyzetet sem alakított ki.

A továbbiakban a Dinamo Kijev újabb jótékonysági találkozón lép pályára, április 26-án Németországban a Borussia Dortmund vendégeként játszanak, két napra rá a Dinamo Zágráb látja őket vendégül.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.