Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Megszervezik a Hargita megyei és körzeti focicsapatok teremtornáját

Józsa Csongor 2023. január 05., 13:29

Két éves kényszerszünetet követően a Hargita Megyei Labdarúgó Egyesület (HMLE) a 4. és az 5. Liga csapatait a nagy népszerűségnek örvendő tornákra hívja.

Megszervezik a Hargita megyei és körzeti focicsapatok teremtornáját
Nagy népszerűség övezi a teremtornákat Fotó: Veres Nándor

A HMLE végrehajtó bizottságának decemberi gyűlésén a tagok úgy döntöttek, hogy 2023-ban újból megszervezik a megyei és a körzeti pontvadászatban szereplő együttesek számára a „téli bajnokságot”.

Azaz, terembe vonulnak az együttesek.

Három helyszín lesz, külön csoportokban szervezik ezeket a megmérettetéseket. A 4. Ligában játszó csapatok Szárhegyen mérik össze tudásukat február utolsó hétvégéjén. Ide a tizenegy klubvezető február 15-ig jelezheti nevezési szándékát.

Az Udvarhely körzetiben játszó gárdák a megszokott helyszínen, azaz a székelyudvarhelyi sportcsarnokban csatároznak február 11-12-én. A szervezők tájékoztatása szerint 16 együttes nevezését fogadják január 27-ig. A benevezési díj itt 420 lej.

Ez lesz a 24. Udvarhely körzeti teremtorna, a legutóbbit 2020 februárjában rendezték meg.

Ami a Csík körzetiben szereplő együtteseket illeti, ez jelenleg szervezés alatt áll. Azaz, keresik a lehetőséget mind helyszín, mind dátum szerint. Az ezzel kapcsolatos tudnivalókat a HMLE később közli ki.

A tornákon a klubok azon játékosai vehetnek részt, akik leigazolásában szerepel a 2022-es éves láttamozás. További tudnivalók, valamint nevezni Somolyák Istvánnál a 0724-310643-as telefonszámon lehet.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.