Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Megegyeztek, Liviu Ciobotariu a Sepsi OSK új vezetőedzője

Horváth Bálint Ottó 2023. június 06., 18:48 utolsó módosítás: 2023. június 06., 18:52

Megtalálta az együttes eddigi legsikeresebb edzője, Cristiano Bergodi utódját a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK vezetősége, az új szezonban Liviu Ciobotariu fogja irányítani a kispadról a székelyföldi labdarúgócsapatot.

Megegyeztek, Liviu Ciobotariu a Sepsi OSK új vezetőedzője
Liviu Ciobotariu több, mint két évig vezette az FC Voluntari-t Fotó: Facebook/FC Voluntari

Véget érhetnek a találgatások, az FC Voluntari-tól távozó Liviu Ciobotariu lesz a sikeredző Cristiano Bergodi – aki nem kívánta meghosszabbítani a szezon végén lejárt szerződését – utódja a Sepsi OSK kispadján. Az olasz szakvezető irányításával a háromszékiek a klub történetének legjobb eredményeit érték el, a Román Kupát kétszer, a Szuperkupát egyszer hódították el.

Hadnagy Attila, a Sepsi OSK sportigazgatója kedden délután a Székely Sportnak megerősítette, hogy szóban megegyeztek Liviu Ciobotariuval, és a napokban eldől, hogy mikor tartják meg a sajtótájékoztatót, amelyen hivatalosan is bemutatják a csapat új vezetőedzőjét.

Liviu Ciobotariu az elmúlt szezon lejártával távozott az FC Voluntari-tól, amelyet több, mint két évig vezetett, 2021 májusában csatlakozott a klubhoz. A 2021–2022-es szezonban a Román Kupa döntőjébe jutott az Ilfov megyeiekkel, amelyben éppen a Sepsi OSK ellen veszítettek, valamint bekerültek az 1. Liga rájátszásába, ahol a negyedik helyen végeztek.

Az 52 éves szakvezető vezetőedzői pályafutása során korábban az FC Național, a CS Otopeni, a Pandurii Târgu-Jiu, a CF Brăila, a Bukaresti Dinamo, a Jászvásári CSMS, az FC Vaslui, a Marosvásárhelyi ASA, az Al-Faisaly, az Al-Tai, az FC Botoșani, a libanoni válogatott és az FC Hermannstadt csapatait irányította.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.