Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Ollózós mozdulat kellett az ASA győzelméhez

Horváth Bálint Ottó 2022. szeptember 19., 13:14 utolsó módosítás: 2022. szeptember 19., 13:16

Szovátán lépett pályára a Marosvásárhelyi ASA a Maros megyei labdarúgó 4. Liga elitcsoportjának múlt hétvégi 3. fordulójában. A vendégek látványos találattal szerezték meg a három pontot.

Ollózós mozdulat kellett az ASA győzelméhez
Meg kellett dolgozniuk a győzelemért a marosvásárhelyieknek. Korábbi felvétel Fotó: Rab Zoltán

A marosvásárhelyi csapat a találkozó elején nagyon hamar kétgólos előnyt alakított ki, a házigazdák azonban két szabadrúgásból szerzett találattal kiegyenlítettek a szünetig. A második félidőben már csak egy gól esett, nem is akármilyen, Florin Musta ollózós mozdulattal talált be a tizenhatos közeléből, ezzel nyerte meg a mérkőzést az ASA.

Mivel a forduló előtt még éllovas Radnóti SK hazai, Dános elleni mérkőzését szerdára halasztották, az ASA legalább átmenetileg átvette az első helyet a ranglistán.

Sorrend
Csapat
Mérkőzés
Győzelem
Döntetlen
Vereség
Gólkülönbség
Pont

4. Liga, klasszikus csoport, 2. forduló: Mezőzáh–Hadrév 2–1, Harasztkerék–Görgénysóakna 3–5, Magyaró–Mezőceked 1–1, Mezőpagocsa–Gerendkeresztúr 4–0, Nyárádkarácson–Gernyeszeg 3–1, Mezőgerebenes–Alsóidecs 4–2.

6. Liga, 1. forduló: Jedd–Harangláb 2–2, Cintos–Egrestő 2–1, Magyarsáros–Sáromberke 5–2, Csittszentiván–Nyárádgálfalva 5–1, Somosd–Nyárádmagyarós 9–0.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.