Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Maximális bizalmat kap Edward Iordănescu a Technikai Bizottságtól

Sebestyén Ervin 2022. szeptember 30., 18:04 utolsó módosítás: 2022. szeptember 30., 18:07

Szeptember 30-án tartott ülést a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) Technikai Bizottsága, amely hosszas mérlegelés után úgy döntött, hogy Edward Iordănescu a legmegfelelőbb ember a válogatott élére és maximális bizalmat szavaznak neki.

Maximális bizalmat kap Edward Iordănescu a Technikai Bizottságtól
Edward Iordănescu továbbra is élvezi a bizalmat Fotó: Facebook/NationalaRomanieiOfficial

„Az elmúlt időszakban több szakember is leült a kispadra, hosszútávon ez sem vezet jóra, ezt is figyelembe vettük. Úgy gondoljuk, hogy szükséges a folytonosság, Edward Iordănescu pedig elindította egy új úton a nemzeti csapatunkat és erről már nem szabad letérnünk. A legutóbbi összecsapáson már látszott a fejlődés és több pozitívumot is le tudtunk vonni. Úgy gondolom optimisták lehetünk a 2024-es Eb-selejtezőket megelőzően, még akkor is, ha a Nemzetek Ligájában a C divízióban fogunk szerepelni” – mondta Mihai Stoichiță, a FRF technikai igazgatója.

Hozzátette, hogy az október 9-én tartott sorsoláson szerencsére is szükségük lesz, mindenképp olyan csoportba szeretnének kerülni, ahonnan reális esélyük lehet kijutni az Európa-bajnokságra.

A 44 éves szakembert január végén nevezték ki a román válogatott élére. Irányítása alatt nyolc összecsapást játszott a nemzeti csapat, 2 győzelem, 2 döntetlen és 4 vereség a mérlegük.

Az FRF Végrehajtó Bizottságának rendkívüli ülését október 3-án tartják, ahol a Technikai bizottság javaslata kerülhet jóváhagyásra.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.