Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Maros megyei 4. Liga: nyertek a bajnokaspiránsok, egy csapat visszalépett

Horváth Bálint Ottó 2023. március 13., 15:32 utolsó módosítás: 2023. március 13., 15:39

Elrajtolt a Maros megyei 4. Liga elitcsoportjának tavaszi szezonja. Az idei első játéknapon a bajnoki címre hajtó Radnóti SK és a Marosvásárhelyi ASA is magabiztosan győzött. A bajnokság kevesebb csapattal folytatódik, Ákosfalva ugyanis visszalépett.

Maros megyei 4. Liga: nyertek a bajnokaspiránsok, egy csapat visszalépett
Az ASA hátránya továbbra is egy pont a radnótiak mögött Fotó: Haáz Vince

A visszavágó-sorozat első fordulójának szombati játéknapján a vendégcsapatoknak jött ki jobban a lépés, négy mérkőzésen is begyűjtötték a győzelmet. A hazaiak két találkozón bizonyultak jobbnak, egy meccs pedig játék nélkül dőlt el.

Az egy pontos előnnyel éllovas Radnóti SK számára semmilyen gondot nem okozott Mezőrücs legyőzése, mindkét félidőben háromszor betalálva 6–0-ra nyert idegenben. A második helyen álló Marosvásárhelyi ASA hazai pályán hozta a kötelezőt, három góllal nyert Erdőszentgyörgy ellen.

Az élmezőny rangadóját Marosludason játszották, ahol a Marosvásárhelyi Academica Transilvania az 1–1-es félidei állást követően 4–1-re győzött és meglépett a harmadik helyen.

Az idény első felét a 12. helyen záró Ákosfalva úgy döntött, hogy tavasszal nem folytatja a bajnokságot, így a végéig minden meccsét zöld asztalnál 3–0 arányban elveszíti.

Sorrend
Csapat
Mérkőzés
Győzelem
Döntetlen
Vereség
Gólkülönbség
Pont

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.