Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Marius Ștefănescu: nem igazak a vádak, minden meccsen játszani akarok

Sebestyén Ervin 2024. március 21., 12:47 utolsó módosítás: 2024. március 21., 12:55

Az elmúlt napokban több rágalmazás is érte a Sepsi OSK labdarúgóját, Marius Ştefănescut, miszerint szándékosan gyűjtötte be az alapszakasz utolsó meccsén a sárga lapot, hogy ne kelljen az FCSB ellen játszania. A háromszékiek középpályása reagált az őt ért vádakra.

Marius Ștefănescu: nem igazak a vádak, minden meccsen játszani akarok
Marius Ștefănescu reagált az őt ért vádakra Fotó: Pinti Attila

A Petrolul otthonában lépett pályára Bernd Storck együttese a labdarúgó Szuperliga alapszakaszának utolsó játéknapján, ahol drámai körülmények között 2–1-re nyert és kiharcolta a felsőházba való bejutást. Marius Ştefănescu a hajrában kapott egy sárga lapot, emiatt pedig kihagyni kényszerült az FCSB elleni összecsapást. Emiatt pedig a Bukaresti Rapid elnöke, Dan Șucu azzal vádolta őt, hogy szándékosan eltiltotta magát.

„Sok dolgot láttam és hallottam én is az elmúlt napokban, ezekben elég sok hamis dolgot állítanak, szóval úgy éreztem jobb, ha tisztázzuk a dolgokat. Sokan azt állítják, hogy szándékosan csináltam, hogy ne legyen játékjogom az FCSB ellen, viszont ennek semmi igazság alapja nincs, azt sem tudhattam ki ellen kezdjük a rájátszást” – nyilatkozta Marius Ștefănescu.

Fotó: Pinti Attila

Nem ez volt az első eset, az idei szezonban mindhárom mérkőzésen hiányzott eltiltás miatt a fővárosi együttessel szemben. A Sepsi OSK labdarúgóját rosszul érinti, hogy beszennyezik a hírnevét és úgy gondolja túl sokat foglalkoznak ezzel a témával.

„Az egyenlítés után a Petrolul játékosai és a szurkolói provokáltak bennünket, utóbbiak intették is nekünk, hogy hallgassunk. Nem akartam ezekre válaszolni, ugyanis tudtam, hogy képesek vagyunk a hajrában ismét vezetést szerezni és az lesz a legjobb reakció. Ez sikerült is, a gólörömnél pedig csendre intettem őket, ezt meglátta a játékvezető és sárgát adott. Fogalmam sem volt, hogy ez ilyen vádaskodásokat eredményez majd” – mondta el őszintén a háromszékiek labdarúgója.

Ugyanakkor azt is tisztázta, hogy szerződése van a piros-fehérekkel, addig pedig minden mérkőzésen játszani akar és a legjobb formáját nyújtani.

„Napokig beteg voltam, szomorúnak éreztem magam, mert nem tudtam segíteni a csapatomat. Mindenki tudja, hogy aktív szerződésem van a klubbal, szeretek itt lenni és mindig a legjobb tudásommal segíteni a társakat. Következik majd a nyári átigazolási időszak, nem lehet tudni mit hoz, viszont addig is csak az OSK-ra koncentrálok. Kilenc meccsünk maradt a rájátszásból, szeretnénk a lehető legtöbb pontot begyűjteni” – fejtette ki véleményét Marius Ștefănescu.

Az eset kapcsán pedig megszólalt Diószegi László is, aki a ProSportnak elmondta, hogy ő ebben semmi szándékosságot nem lát.

„Az igazság az, hogy ez csak véletlen egybeesés. Marius Ștefănescu nem fél a bíróktól, gyakran mondja ki mit gondol, ezért pedig sokszor egy sárga lap a jutalma. Nem gondolom, hogy szándékosan gyűjtötte volna be ezeket az FCSB elleni találkozók előtt” – fogta rövidre a Sepsi OSK elnöke, Diószegi.

A Sepsi OSK legközelebb március 29-én lép pályára, amikor hazai pályán a Kolozsvári CFR együttesét fogadja.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.