Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Marius Ștefănescu: „szeretnék az Eb-keret tagja lenni”

Zátyi Tibor 2024. január 07., 20:02

A Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK Törökországban edzőtáborozik, készül a labdarúgó Szuperliga folytatására. Antalyában a Gazeta Sporturilor interjút készített a háromszékiek gólfelelősével, Marius Ștefănescuval.

Marius Ștefănescu: „szeretnék az Eb-keret tagja lenni”
Ștefănescu részt venne a kontinensviadalon Fotó: Facebook/Sepsi OSK

A Sepsi OSK kispadjára november végén kinevezett Bernd Storckról a fiatal szélső elmondta, hogy a német szakember rengeteg fegyelmet hozott magával. „És azt hiszem, hozott egy kis szerencsét is. Örülök, hogy 4 pozitív eredményt tudtunk elérni vele, 12 pontból tízet szereztünk. Bár sokan nem láttak minket a rájátszásban, a mérkőzések után az 5. helyen állunk, és remélem, hogy az első hatban maradunk” – reménykedett Ștefănescu.

Fotó: frf.ro

A gsp.ro riportere természetesen arra is kíváncsi volt, hogy Ștefănescu bánta-e meg, hogy nem igazolt el a Bukaresti Rapidhoz, vagy az FCSB-hez. „Jelenleg a Sepsi OSK játékosa vagyok, ide szól a szerződésem. Természetesen majd szeretnék előrelépni, de meglátjuk, mit hoz a jövő. Ha jön egy ajánlat, ami megfelel a klubnak és nekem is, akkor meglátjuk, mi történik. De nem volt egy olyan jó ajánlat értem, amit a klub elfogadott volna” – válaszolta, majd kiemelte, hogy egyáltalán nem bánta meg, hogy nem váltott klubot az átigazolási szezonban.

„Nem tudhatjuk, hogy mi történt volna, ha érkezik a klubhoz egy olyan ajánlat értem, amit el is fogadnak. Természetesen szeretnék az Európa-bajnokságra utazó keret tagja lenni. Azt viszont nem tudhatjuk, hogy ha eligazoltam volna, közelebb lettem volna a válogatotthoz, mint most” – mondta Ștefănescu.

Fotó: Román labdarúgó-válogatott Facebook oldala

A sepsiszentgyörgyi labdarúgócsapat küldöttsége szerdán utazott el a törökországi edzőtáborba. A Sepsi OSK két barátságos mérkőzést játszik Belekben, előbb január 9-én a német másodosztályban 13. helyezett Magdeburg, majd 12-én a magyar NB I-ben a kilencedik helyet elfoglaló Újpest lesz az ellenfele.

A bajnokság alapszakaszából még kilenc forduló maradt hátra, az egy hónapos téli szünet után a január 20-ai hétvégén folytatódik a szezon, amikor a Sepsi OSK a Jászvásári Polit fogadja.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.