Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Marco Rossi marad a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya

MTI 2024. július 03., 13:02 utolsó módosítás: 2024. július 03., 13:08

Vége a találgatásoknak, a Magyar Labdarúgó Szövetség a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány az Európa-bajnokságot követően is folytatja munkát a magyar válogatott élén.

Marco Rossi marad a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya
Marco Rossi folytatja munkáját a magyar válogatott élén Fotó: Facebook/MLSZ - Magyar Labdarúgó Szövetség

„A magyar válogatott előtt álló következő feladat a Nemzetek Ligája idén őszi küzdelmeinek, majd pedig a vb-selejtező sorozatnak a sikeres megvívása, melyeket az MLSZ és az elnökség maximális támogatása mellett Marco Rossi szövetségi kapitány irányít majd” – jelentette ki szerdán Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke.

Marco Rossi megköszönte a támogatást, és jelezte, hogy az Európa-bajnokság tanulságainak átgondolását követően pár hét múlva megkezdi a felkészülést az őszi Nemzetek Ligája mérkőzésekre történő összetartás előkészítésével.

„Németországban megtörtént az Eb lezárása, amelyre a továbbjutásról való lecsúszás miatt érzett csalódottságunk ugyan rányomta a bélyegét, de semmi drámai nem történt és nem is volt kétséges, hogy a munkát folytatjuk!

Számtalan nagyszerű eredményben volt részünk együtt, így nem is kérdés, hogy újabbak elérése a célunk. Ahogy a szlogenünk is mondja: csak együtt”

– fogalmazott Marco Rossi.

A magyar nemzeti csapat a Németországban zajló Európa-bajnokság csoportkörében Svájctól 3–1-re, a házigazdáktól 2–0-ra kikapott, és bár Skóciát 1–0-ra legyőzte, nem jutott tovább a nyolcaddöntőbe.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.