Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Magyar-angol: csaknem 30 ezer gyermek már regisztrált a mérkőzésre

MTI 2022. június 01., 13:26 utolsó módosítás: 2022. június 01., 13:28

Csaknem 30 ezer gyermek regisztrációja érkezett be eddig a Magyar Labdarúgó Szövetséghez (MLSZ) a szombaton 19 órától sorra kerülő Magyarország–Anglia Nemzetek Ligája-mérkőzésre.

Magyar-angol: csaknem 30 ezer gyermek már regisztrált a mérkőzésre
A vb-selejtező után a Nemzetek Ligájában is egymás ellen játszik a magyar és az angol válogatott Fotó: MTI/Illyés Tibor

Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője az M1 aktuális csatornának elmondta, péntekig még tart a regisztráció, és várják a további jelentkezéseket a gyerekjegy.mlsz.hu oldalon.

Mint ismert, az európai szövetség (UEFA) a tavaly nyári Európa-bajnokságot követően a rendbontó magyar szurkolók viselkedése miatt úgy döntött, hogy zárt kapuk mögött kell megrendezni a magyar-angol meccset. Ezt követően az MLSZ a szabályok adta lehetőségeknek megfelelően 14 év alatti gyermekeket hívott meg térítésmentesen a Puskás Arénába.

„A kezdés gyermekbarát időpontban van, de a kapukat már három órával a találkozó előtt, 16 órakor kinyitjuk, és kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen a stadionhoz, így zökkenőmentes lesz a beléptetés” – mondta Sipos Jenő, majd hozzátette, szurkolói faluval, valamint gyerekprogramokkal várják az iskolásokat, akikhez tíz főnként egy kísérő is csatlakozhat.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.