Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Közvetíti összecsapásait az FK Csíkszereda

Dobos László 2023. március 09., 18:41

Három különböző napon három hazai mérkőzést játszanak hétvégén az FK Csíkszereda felnőtt csapatai. Mindhárom találkozót élőben közvetítik az FK Youtube-csatornáján – közölte a klub vezetősége.

Közvetíti összecsapásait az FK Csíkszereda
Hétvégén beindul a nagyüzem a csíkszeredai FK Sportparkban. Pénteken a fiúk, szombaton a lányok meccselnek ott Fotó: Pinti Attila

Időrendi sorrendben pénteken 15 órától a labdarúgó 3. Liga 16. fordulójában az FK Csíkszereda II. csapata a Viitorul Darabani együttesét fogadja az FK Sportparkban.

Szombaton 14.30 órától, ugyancsak a Sportparkban az FK Csíkszereda női együttese Román Kupa mérkőzést játszik, ellenfél a szintén élvonalbeli Galaci Universitatea, a tét pedig a legjobb nyolc közé jutás.

Fotó: Pinti Attila

Vasárnap 13 órától a csíkszeredai stadionban az FK Csíkszereda férfi csapata a labdarúgó 2. Liga alapszakaszának zárófordulójában a Viitorul Panduri Târgu Jiu együttesét fogadja.

„A találkozókat Ráduly Róbert Kálmán magyar nyelvű kommentárjával közvetítjük. Várjuk Önöket a lelátókra, vagy a képernyők elé” – olvasható az FK Csíkszereda közleményében.

A két Sportparkban esedékes (harmadik ligás és női) mérkőzésre a nézők belépése ingyenes, a második ligás férfi mérkőzésre pedig 20 lej.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.