Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Korábbi klubjához tért vissza a Sepsi OSK-tól távozott középpályás

Székely Sport 2022. december 21., 15:29

Az FC Botoșani szerdán bejelentette Cătălin Golofca leigazolását, aki a hónap elején közös megegyezéssel szerződést bontott a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK-val.

Korábbi klubjához tért vissza a Sepsi OSK-tól távozott középpályás
Cătălin Golofca keveset játszott a Sepsi OSK-nál, ezért távozott Fotó: Pinti Attila

A Suceavából származó 32 éves középpályás két időszakban, a 2016–2017-es és a 2018–2019-es szezonban már játszott az FC Botoșani csapatában, amelynek színeiben minden sorozatot figyelembe véve 107 mérkőzésen 22 gólt szerzett.

Golofca 2020 őszén csatlakozott a Sepsi OSK-hoz, akkor még kölcsönben érkezett a Kolozsvári CFR-től, majd 2021 nyarán leigazolta a háromszéki alakulat. Összességében 85 találkozón lépett gyepre a piros-fehéreknél, ezalatt nyolc gólt szerzett és hat gólpasszt osztott ki.

A szerződése 2023 nyaráig volt érvényes a Sepsi OSK-nál, ahol elmondása szerint nagyon jól érezte magát, de az utóbbi időben egyre kevesebbet játszott, ezért úgy döntött, hogy távozik. A Monitorul de Suceava portálnak nyilatkozva közölte, hogy több ajánlata is volt, de az FC Botoșani-hoz való visszatérést választotta, ahol mindig jól teljesített, a szurkolók és a vezetőség is értékelték.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.