Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Konferencia Liga: tévében is közvetítik a Sepsi OSK visszavágóját Szlovéniában

Sebestyén Ervin 2022. július 26., 19:43 utolsó módosítás: 2022. július 26., 19:56

Az előző héten rendezték a Sepsi OSK–Olimpija Ljbuljana párharc első felvonását az Európa Konferencia Liga idei kiírásában. A visszavágót csütörtökön játsszák a szlovén fővárosban, amit már román tévétársaság is fog közvetíteni.

Konferencia Liga: tévében is közvetítik a Sepsi OSK visszavágóját Szlovéniában
Élőben követhetjük a Sepsi OSK–Olimpija Ljubljana párharc második felvonását Fotó: Pinti Attila

A Sepsiszentgyörgyön tartott mérkőzést a háromszékiek 3–1-re nyerték meg, miután sikerült fordítaniuk. A visszavágót Ljubljanában rendezik csütörtökön 20 órától, a TVR 1 élőben fogja közvetíteni.

Amennyiben sikerül továbbjutniuk, a Rijeka (horvát)–Djurgardens (svéd) párharc győztesével játszanak majd, amely első összecsapásán 2–1-re nyertek a svédek.

Az előző héten a Konferencia Ligában a piros-fehérek összecsapása volt az egyetlen a román csapatok közül, amit román tévétársaság nem sugározott, csupán az Erdély TV. Ezúttal a Kolozsvári CFR összecsapása nem lesz követhető a tévében, amely az Inter Club d'Escaldes ellen lép gyepre Andorrában.

„Bár a román televízió képviselői erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy a mérkőzést az országban is levetítsék, az andorrai stadion körülményei nem teszik lehetővé a televíziós közvetítést, így a visszavágót csak a YouTube-oldalunkon lehet majd megnézni" – állt a kincses városiak közleményében.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.