Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Konferencia Liga: hivatalos a Sepsi OSK következő meccsének időpontja

Sebestyén Ervin 2022. július 29., 15:39

A Kolozsvári CFR, az Univsersitatea Craiova, a FCSB és a Sepsi OSK is sikeresen kvalifikálta magát a labdarúgó Európa Konferencia Liga harmadik selejtezőkörébe, most pedig hivatalossá vált, hogy mikor lépnek gyepre a következő ellenfelükkel szemben.

Konferencia Liga: hivatalos a Sepsi OSK következő meccsének időpontja
A Sepsi OSK következő ellenfele a Djurgårdens IF Fotó: Pinti Attila

A következő körben a Sepsi OSK ellenfele a Djurgårdens IF lesz, amely tavaly a svéd élvonalban a harmadik helyen végzett. Az első összecsapást augusztus 4-én rendezik 21 órától Sepsiszentgyörgyön, míg a visszavágót 11-én, este 8 órától játsszák le.

A Kolozsvári CFR a fehérorosz bajnok, Sahtyor Szoligorszk ellen kell bizonyítson. Az első összecsapást Törökországban, Adapazanban játsszák zárt kapuk mögött augusztus 4-én 20 órától, a másodikat 11-én 20.30-tól rendezik Kolozsváron.

Az FCSB ellenfele az FC DAC lesz, az első összecsapásnak Dunaszerdahely ad otthont augusztus 3-án 21.30-tól, míg a visszavágót Bukarestben játsszák 11-én este fél 9-től.

Az Universitatea Craiova idegenben kezd a FK Zorja Luhanszk otthonában augusztus 4-én 20.30-tól, míg a visszavágót egy héttel később rendezik este 8-tól.

Amennyiben sikerül továbbjutniuk, a csapatokra már csak egy forduló vár a főtáblára kerülés előtt.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.