Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Kimaradtak a helyzetek, csak egy pont jutott a Sepsi OSK farmcsapatának

Sánta Imre 2022. augusztus 28., 11:31

A labdarúgó 3. Liga nyitófordulójában a Barcarozsnyói Olimpic Cetate együttesét fogadta a Sepsi OSK II., és miután háromszékiek több lehetőséget is kihagytak, a folytatásban hátrányba kerültek, egy pontot azonban sikerült megmenteniük.

Kimaradtak a helyzetek, csak egy pont jutott a Sepsi OSK farmcsapatának
Két pontba került a sok kihagyott helyzet a Sepsi OSK farmcsapatának. Korábbi felvétel Fotó: Erdély Bálint Előd

Nagy lendülettel kezdtek a kizárólag fiatal labdarúgókkal felálló piros-fehérek, és már a találkozó első perceiben Șerban puskázott el egy helyzetet, majd Nistor lövését hárította a vendégek hálóőre. Nem sokkal később egy nagy védelmi hibát kihasználva ismét Șerban lódulhatott meg egyedül a kapu felé, azonban mellé gurított.

Szünet után újból Șerban juttathatta volna vezetéshez a szentgyörgyieket, de fejjel sem sikerült betalálnia, majd lassan kezdtek ébredezni a vendégek, akik többször is veszélyeztették Gedő kapuját. A 73. percben aztán egy baloldali szögletet követően az OSK védelme csak végignézte, ahogyan a beívelt labdát Alin Babei a hatosról, senkitől sem zavartatva a hosszú sarokba csúsztatta (0–1).

Alig öt perc elteltével azonban Valentin Suciu tanítványainak mégiscsak összejött a gólszerzés, amikor Popa laposan középre küldött beadására Vura Ottó remek ütemben érkezett, és megszerezte az egyenlítő találatot (1–1).

Az utolsó negyedórában a piros-fehérek derekasan küzdöttek, de támadásaikból hiányzott az átütő erő, így meg kellett elégedniük az egy ponttal, a következő fordulóban azonban a Brassói SR vendégeiként javíthatnak.

Labdarúgó 3. Liga, 5. csoport, 1. forduló:
Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK II.–Barcarozsnyói Olimpic Cetate 1–1 (0-0)
Gólszerzők: Vura (78.), illetve Babei (73.)
Sárga lap: Mitu (42.), Rența (80.), illetve Alupoaie (21.), Voicu (38.), Marin (83.)

Sepsi OSK II.: Gedő – Popa, Cîrstean, Dobozi, Mitu, Máthis (Răducioiu, 46.), Rența, Toma (Tusa, 81.), Nistor (Grigore, 70.), Gyulai (Bende, 63.), Șerban (Vura, 70.). Edző: Suciu Valentin.
Barcarozsnyó: Izsák – Rusu, Ghetu, Marin, Voicu, Ciopo, Drugă, Alupoaie, Popa (Tocari, 90+2.), Solovăstru (Dumitrovici, 86.), Babei (Turcu, 74.). Edző: Lucian Petre.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.