Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Kié lesz a Sepsi legjobbja? Két klub is vinné Ștefănescut

Horváth Bálint Ottó 2024. június 12., 19:17 utolsó módosítás: 2024. június 12., 19:19

Minden bizonnyal a napokban eldől a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK legjobb játékosa, Marius Ștefănescu sorsa. Két belföldi klub van versenyben a gólerős szélső játékjogának megszerzéséért.

Kié lesz a Sepsi legjobbja? Két klub is vinné Ștefănescut
A napokban eldől Marius Ștefănescu sorsa Fotó: Pinti Attila

Klubot válthat a hazai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság egyik legkeresettebb játékosa, Marius Ștefănescu nagyon közel áll ahhoz, hogy a mostani átigazolási időszakban elhagyja a Sepsi OSK-t.

A bajnoki címvédő FCSB már nagyon hosszú ideje kiszemelte a Szuperligában kimagaslóan teljesítő középpályást, eddig azonban nem sikerült leigazolnia.

Ezúttal viszont nyélbe ütheti Ștefănescu szerződtetését,

a Golazo portál információi szerint Gigi Becali klubtulajdonos együttese előrehaladott tárgyalásokat folytat a háromszéki vezetőkkel. Csakhogy, közben egy másik klub is komolyan érdeklődik a 25 éves szélső iránt.

A Székely Sport érdeklődésére Hadnagy Attila, a Sepsi OSK sportigazgatója közölte, hogy

két román klubbal is tárgyalásban vannak Ștefănescu átigazolása kapcsán, de még nincs semmi konkrétum, nem írtak alá szerződést.

Azt ugyan nem árulta el, hogy az FCSB mellett még kivel zajlanak az egyeztetések, de vélhetően a Bukaresti Rapidról van szól, amely korábban szintén meg akarta szerezni az aláírását.

Hadnagy úgy véli, péntekig biztosan eldől a Transfermarkt portál szerint 1,7 millió euróra becsült játékos sorsa, ha Ștefănescu távozni akar, természetesen elengedik, de még neki is egyezségre kell jutnia a leendő csapatával.

A román válogatott Eb-keretéből kimaradt Marius Ștefănescu kiváló szezont zárt a Sepsi OSK-val, amellyel megszerezték az ötödik helyet a bajnokság felsőházi rájátszásában. Az együttes legkiemelkedőbb játékosa volt, minden sorozatot figyelembe véve összesen 45 mérkőzésen játszott, ezalatt 14 gólt szerzett és 8 asszisztott osztott ki.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
2 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.