Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Két légiósától is hivatalosan megvált a Sepsi OSK

Székely Sport 2021. május 12., 15:42 utolsó módosítás: 2021. május 12., 15:53

A háromszéki piros-fehérek szerdán elköszöntek az algériai-francia középhátvéd Rachid Bouhennától, ugyanakkor a svájci csatár, Simone Rapp is távozik a sepsiszentgyörgyi labdarúgóklubtól.

Két légiósától is hivatalosan megvált a Sepsi OSK
Bouhenna a címvédő Kolozsvári CFR-rel egyezett meg Fotó: Pinti Attila

Szakítások szerdáját tartanak a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK-nál, a felsőházi rájátszásban jeleskedő háromszéki labdarúgócsapattól biztosan távozik két külföldi játékos, Rachid Bouhenna és Simone Rapp.

A Franciaországban született algériai védő meghatározó tagja volt a székelyföldi alakulatnak, a László Csaba vezetőedzősködése alatt igazolt labdarúgó a mostani és a legutóbbi idényben 65 alkalommal lépett pályára a Sepsi-ben, jó néhány meccsen a kapitányi karszalagot is viselte.

Bouhenna távozásáról az utóbbi időben sokat lehetett olvasni a román sportsajtóban. A hírek szerint a 29 éves játékos azért került ki az OSK keretéből, mert titokban megegyezett a bajnoki címvédő Kolozsvári CFR-rel.

Simone Rapp idén februárban igazolt Sepsiszentgyörgyre, de a 28 éves svájci center mindössze két találkozón kapott lehetőséget, azokon is csereként. Bouhennával ellentétben egyelőre nem tudni, hova igazol az 193 centiméteres ék, aki korábban kizárólag svájci egyesületeknél futballozott.

A Sepsi OSK mindkét légiósnak megköszönte a klubért tett szolgálatat és sok sikert kívánt nekik a pályafutások további részéhez.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.