Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Két gólt lőtt az Újpestnek, mesterhármast szeretett volna Marius Corbu

Székely Sport 2022. augusztus 08., 15:50 utolsó módosítás: 2022. augusztus 08., 16:17

Először szerzett két gólt a Puskás Akadémia színeiben a magyar élvonalban Marius Corbu, a Székelyföld Labdarúgó Akadémia neveltje. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elárulta, hogy kissé hiányérzete van, mert a mesterhármast is elérhette volna.

Két gólt lőtt az Újpestnek, mesterhármast szeretett volna Marius Corbu
Marius Corbu volt a Puskás Akadémia legjobbja Fotó: Facebook/Puskás Akadémia

A magyar labdarúgó NB I. 2. fordulójának vasárnapi játéknapján a Puskás Akadémia magabiztos játékkal 2–0-ra győzte le hazai pályán az Újpestet, a csapat mindkét gólját a magyarcsügési születésű, a Székelyföld Labdarúgó Akadémián nevelkedett Marius Corbu szerezte.

Nagyon örülök ennek a két gólnak és a győzelemnek. Betartottuk a taktikai utasításokat és sikerült elérnünk azt, amit szerettünk volna. Viszont a meccs végén többet akartam, mert meg tudtam volna rúgni a harmadik gólomat is”

– nyilatkozta a mérkőzést követő sajtótájékoztatón Marius Corbu.

A 20 esztendős középpályás hozzátette, bánja, hogy nem tudták jobban kihasználni a helyzeteket, pedig voltak bőven, de mennek előre és remélik, hogy a következő meccsen pontosabbak lesznek a befejezésnél.

A góljaival kapcsolatban megjegyezte, az elsőnél pontos passzt kapott a bal szélről, jól érkezett középen, látta az üres helyet és próbálta berúgni a rövidre, a másik találata pedig úgy érzi, teljesen őt képviseli, mert szeret cselezni és az egy az egy elleni játékot játszani.

Videó: Puskás Akadémia

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.