Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Két FK-játékos az U18-as labdarúgó-válogatottal edzőtáborozott

Dobos László 2024. június 11., 09:43

Az FK Csíkszereda két fiatal futballistája, a kapus Simon Máté és a hátvéd Alexandru Ureche is részt vett a romániai U18-as labdarúgó-válogatott júniusi edzőtáborán, a fiatalok két felkészülési mérkőzést játszottak Bulgáriával.

Két FK-játékos az U18-as labdarúgó-válogatottal edzőtáborozott
A romániai U18-as labdarúgó válogatott a Bulgária elleni második mérkőzésen. A felső sorban balról az első Simon Máté kapus, a második Alexandru Ureche Fotó: Román Labdarúgó-szövetség (FRF)

A Bukaresthez közeli Bufteán, a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) edzőközpontjában készült az elmúlt napokban a romániai U18-as korosztályú férfi labdarúgó-válogatott, amely Bulgária hasonló együttese ellen játszott ugyanott két felkészülési mérkőzést. A keretnek két székelyföldi játékosa volt: Simon Máté kapus és Alexandru Ureche hátvéd, mindketten az FK Csíkszeredától.

Az első mérkőzést Románia együttese nyerte 1–0-ra, a másodikon pedig 1–1-es döntetlen született. A második mérkőzésen Simon és Ureche is kezdő volt, és végig a pályán maradt.

Az U18-as román válogatott kerete

Kapusok: Simon Máté (FK Csíkszereda) és Bogdan Ungureanu (Bukaresti Rapid).

Hátvédek: David Alexe (FCSB), Albert Cuculescu (Bukaresti Rapid), Hussein Shehait (Bukaresti Steaua), Darius Fălcușan (Empoli, olasz), Alexandru Ureche (FK Csíkszereda), Emanuel Marincău (FSV Mainz, német), Mario Brumă (Bukaresti Steaua) és Răzvan Călugăr (Kolozsvári U).

Középpályások: Viorel Gîrbăcea (Unirea Slobozia), Antonio Suciu (Kolozsvári U), Luca Szimionaș (Hellas Verona, olasz), Octavian Cepoi (Bukaresti Rapid), David Matei (Bukaresti Steaua), Mihai Toma (FCSB), Ianis Tarbă (Celta Vigo, spanyol) és Remus Guțea (CS Mioveni).

Csatárok: Jason Vescan-Kodor (Lecce, olasz), Erik Pop (Karlsruher, német), Vlad Dănciuțiu (Sassuolo, olasz) és Casian Soare (Sellenberki SK).

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.