Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Katari csapatot győzött le az FK Csíkszereda

Dobos László 2022. július 20., 21:08

Folytatta felkészülési mérkőzéseinek sorozatát a Törökországban edzőtáborozó, és a labdarúgó 2. Liga augusztus 6-ai rajtjára készülő FK Csíkszereda. A csíkiak szerdán délután a katari bajnokságban szereplő Al-Wakhrah ellen léptek pályára, és győztek 1–0–ra.

Katari csapatot győzött le az FK Csíkszereda
A hetedik félkészülési mérkőzésüket játszották idén nyáron. Korábbi felvétel Fotó: Veres Nándor

Nagy csatát hozott a találkozó, amelyen a gól nélküli első félidőt követően az 51. percben Marvin Schieb tört be a 16-os területére, ahol csak szabálytalanul tudták szerelni. A jogosan megítélt 11-est Kovács Lóránt értékesítette.

Az FK Csíkszeredának ez volt a hetedik félkészülési mérkőzése idén nyáron. A törökországi edzőtábor előtt hazai pályán 1–0–ás vereséget szenvedett a Chindia Târgoviște együttesétől, majd a Brassó megyei Vidombákon 2–2-t játszott a Konstancai Farullal. A törökországi edzőtábor első felkészülési mérkőzésén 1–0–ra győzött a török élvonalban szereplő Fatih Karagümrük ellen, majd 2–1-re kikapott az azeri FC Gabalától és 2–0-ra a török Eyupsportól, a szintén török Pendikspor együttesével pedig 1–1-et játszott.

A román labdarúgó 2. Liga alapszakasza augusztus 6-án kezdődik, az FK Csíkszereda a Dési Unirea otthonában kezd.

Labdarúgó felkészülési mérkőzés, Törökország:

FK Csíkszereda–Al-Wakhrah (katari) 1–0 (0–0).

Gólszerző: Kovács Lóránt (51., büntetőből).
Az FK Csíkszereda: kezdőcsapata: Gyenge Szilárd – Takács Rareș, Klemen Nemanič, Apró Claudiu, Kovács Márk, Csürös Attila, Kovács Lórátnt, Peter Gál-Andrezly, Omar El-Sawy, Marvin Schieb, Dino Stančič. Csereként beállt: Jelena Richárd, Csiszér Balázs, Vereguț Dániel, Vita Dániel, Hadnagy Tamás, Tajti Balázs, Csala Róbert, Szufián Dzsebari, Petre Ivanovici, Suciu Tóni.
A székelyföldi csapat szakmai stábja: Dican Ferenc (vezetőedző), Bajkó Barna (másodedző), Vellay Áron (erőnléti edző), Fekete Károly (kapusedző) és Keszler Áron (videóelemző).
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.