Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Jobb volt a Foresta az FK farmcsapatánál

Dobos László 2022. szeptember 03., 20:25

Négygólos vereséget szenvedett az FK Csíkszereda U19-es csapata Suceáván a labdarúgó 3. Liga második fordulójában. A csíkiak utánpótláscsapata a felnőttek ellen vívott meccsekkel készül az ifjúsági BL, az UEFA Youth League első fordulójára.

Jobb volt a Foresta az FK farmcsapatánál
Nem tudott mit tenni az FK Csíkszereda együttese, négygólos vereséggel tértek haza. Korábbi felvétel Fotó: Pinti Attila

Az észak-kelet romániai város legnagyobb szabadtéri sportlétesítményében, az Areni-stadionban játszott szombaton este az FK Csíkszereda farmacsapata. A mérkőzésen érvényesült a papírforma, a komolyabb tapasztalattal és a feljutásra pályázó kerettel rendelkező Foresta négy góllal verte a székelyföldi fiatalokat, habár szünetben még csak 1–0 volt az állás.

Demény Norbert, az FK Csíkszereda ificsapatának vezetőedzője szerint, sajnos nem tudtak kellőképpen beleállni a mérkőzésbe, a találkozó nagy részében jobb volt a hazai gárda, amely célfutballt játszott, három gólt három pontrúgást követően értek el, a negyedik pedig az egyik csíki játékosról pattant be a hálóba.

„Sajnos egy kicsit tartalékosan tudtunk felállni, a mérkőzés elején pedig cserére is kényszerültünk, csapatkapitányunk, Vereguț Dániel bokasérülést szenvedett.

Ez a felnőtt futball, fiataljaink ehhez hozzá kell szokjanak.

Ez a mérkőzés a felkészülés mellett arra is jó volt, hogy azok a játékosok, akik eddig kevesebb játéklehetőséget kaptak, most több játékpercet töltsenek a pályán. Megyünk tovább, ebből a meccsből van mit tanulni” – mondta el Demény a Székelyhonnak.


Labdarúgó 3. Liga, 1. csoport, 2. forduló:
Foresta Suceava–FK Csíkszereda II. csapata 4–0 (1–0)
Gólszerzők Chika (30. és 72., az elsőt büntetőből), Filip (72.) és Muntean (90.).
Játékvezetők: Ciprian Aelenei, Ana Pușcașu (mindketten Jászvásár), Cătălin Țuțuianu (Târgovişte). Megfigyelők: Ilie Andrici (Cerviceşti) és Nicolae Botezatu (Piatra Neamţ).

Foresta: Niga – Cimbru, Makongo, Botezatu, Nițu, Samson, Mihalciuc, Netbai, Mirică, Chika, Cainari. Cserejátékosok: Cuciureanu, Tănasă, Grosu, Munteanu, Filip, David, Ionescu, Smocot, Cucoș. Vezetőedző: Dorin Goian

FK Csíkszereda II: Karácsony Márk – Baga István Szabolcs, Szín Ferenc, Vereguț Dániel, Hadnagy Tamás, Bóné Márk, Bujdosó Szilárd, Csala Róbert, Nagy Botond, Sebestyén Botond, Bíró Tamás. Cserejátékosok: Bartók Alpár (kapus), Balázs Lajos Norbert, Bóni Csaba, Miklós Norbert, Bogdan Dobre. Stáb: Demény Norbert (vezetőedző), Antal Szilamér (erőnléti edző), Tiberiu Lung (kapusedző), Mikó László (gyúró).

Labdarúgó 3. Liga, 2022–2023-as szezon, 1-es csoport, alapszakasz, 2. forduló

Labdarúgó 3. Liga, 2022–2023-as szezon, 1-es csoport, alapszakasz

Sorrend
Csapat
Mérkőzés
Győzelem
Döntetlen
Vereség
Gólkülönbség
Pont
1
Foresta Suceava
2
2
0
0
6-0
6
2
Bucovina Rădăuți
2
2
0
0
5-0
6
3
Ceahlăul Piatra Neamț
2
1
1
0
5-2
4
4
Bákói CSM
2
1
1
0
1-0
4
5
Șomuz Fălticeni
2
1
0
1
4-2
3
6
Știința Miroslava
2
1
0
1
1-3
3
7
Dante Botoșani
2
0
1
1
1-4
1
8
FK Csíkszereda II.
2
0
1
1
1-5
1
9
Viitorul Darabani
2
0
0
2
1-5
0
10
Rapid Brodoc
2
0
0
2
0-4
0

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.