Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Jelena Richárd távozott az FK Csíkszeredától

Dobos László 2024. június 28., 15:04

Újabb játékos távozását jelentette be pénteken délután a labdarúgó 2. Liga új szezonjára készülő FK Csíkszereda: Jelena Richárd már nem tagja a székelyföldi együttesnek.

Jelena Richárd távozott az FK Csíkszeredától
Jelena Richárd (jobbról) a Dinamo elleni mérkőzésen, Bukarestben Fotó: Pinti Attila

Gyenge Szilárd kapus, illetve Apró Claudiu, Nistor Ákos és Dezamits Dominik távozása után Jelena Richárd is elhagyja az FK Csíkszeredát.

„Három szezon után távozik csapatunktól Jelena Richárd. A pécsi születésű, gólveszélyes támadó összesen 69 bajnoki mérkőzésen, benne a Dinamo ellen megvívott osztályozós párharccal, valamint négy kupatalálkozón viselte klubunk piros-fekete mezét. A csatár a 2021/2022-es szezon előtt érkezett Csíkszeredába és a bemutatkozó idényében 12 góllal terhelte meg az ellenfelek kapuját a bajnokságban.

A következő szezonban nyolc bajnoki találattal toldotta ezt meg, a legutóbbiban pedig hét alkalommal köszönt be a pontvadászat során, és a kupában is eredményes volt kétszer.

Mindez összesen 29 találatot jelent, amivel az utóbbi évek legeredményesebb FK játékosa volt, emellett kiosztott öt gólpasszt is.

A támadó a nyár folyamán távozott csapatunktól és máshol kezdi el a felkészülést az új idényre. Köszönjük Ricsi mindazt, amit az FK Csíkszeredáért tettél, és további sok sikert kívánunk a pályafutásodhoz!” – olvasható az FK honlapján a jáétkos távozásáról.

A csíki klub június 24-én kezdte meg a nyári felkészülést, az első két hétben hazai környezetben zajlanak az edzések, majd egy kéthetes ausztriai edzőtábor következik.

A 22 csapatos román másodosztályú labdarúgó-bajnokság augusztus első hétvégéjén rajtol.

FK-közönségtalálkozó Szépvízen
A fennállásának legsikeresebb szezonját lezáró FK Csíkszereda másodedzőjével és játékosaival találkozhat a Szent László-napi ünnepségek közönsége Szépvízen. A szombaton 13 órakor kezdődő találkozó meghívottjai: Csürös Attila, Vita Dániel és Gergely Botond játékosok, valamint Bajkó Barna edző. A beszélgetés moderátora Pál Zoltán rádiós szerkesztő, műsorvezető.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.