Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Játékosokat tesztelt Medgyesen az SZFC

Zátyi Tibor 2024. január 27., 15:36

Lejátszotta a téli felkészülési időszak második barátságos mérkőzését a Székelyudvarhelyi FC, szombaton délben a labdarúgó 3. Liga 9-es csoportjában második helyen álló Medgyesi SK vendége volt.

Játékosokat tesztelt Medgyesen az SZFC
Fotó: László Zsolt/SZFC

A felkészülés második hetében levő udvarhelyiek több próbajátékon levő labdarúgót teszteltek Medgyesen, továbbá sérülések és a távozások miatt Lucian Nicolau vezetőedző kényszermegoldásokat is kellett alkalmazzon, így került például a csatár Becze középhátvédként a kezdőbe – írják a klub közösségi oldalán.

Habár jobban kezdte a mérkőzést az udvarhelyi csapat, hiába uralta a játékot, a hazaiak első komolyabb helyzetüket gólra is váltották. Az SZFC korábbi meghatározó játékosa, a 2. Liga kapujáig jutott együttes egyik kiemelkedő alakja, Mihai Petra középpályás vette be a kaput. Aztán a szünet előtt nagyot hibázott a védelem, és egy ugyancsak ismerős labdarúgó volt eredményes, az FK Csíkszeredától Medgyesre szerződött Magyari Szilárd lőtt szép gólt a tizenhatos vonaláról Licșornak.

Fotó: László Zsolt/SZFC

A második félidőben teljesen átalakított csapat futott ki az öltözőkből, rengeteg fiatal játékos kapott lehetőséget, a hazaiak pedig további két gólt szereztek, így 4–0-ra nyerték a mérkőzést.

Az SZFC múlt csütörtökön kezdte újra az edzéseket, egy héttel ezelőtt az FK Csíkszeredával játszott barátságos meccset. A felkészülés hazai környezetben folytatódik, majd jövő szombaton Szászrégennel találkozik újabb barátságos mérkőzésen, ugyancsak idegenben.

Labdarúgás, felkészülési mérkőzés:
Medgyesi SK–Székelyudvarhelyi FC 4–0 (2–0).
Az SZFC felállása az első félidőben: Licșor – Bálint, Becze, Tordai, Șerban, Bara, Hadnagy, Györgyi, Gavârliță, Marucza, Simó. A második félidőben: Vlasa – Marucza, Imets, Tordai, Göndör, Lázár, Sebestyén, Antal, Gavârliță, Biró, Fosztó. Vezetőedző: Lucian Nicolau.
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.