Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Ilyés Róbert: „mindenki a saját csapatának a teljesítményét kell elemezze”

Székely Sport 2023. április 15., 13:09 utolsó módosítás: 2023. április 15., 13:14

Kétgólos döntetlennel zárult az FK Csíkszereda kiszállása a Nagybányai Minaur otthonában. A labdarúgó 2. Liga alsóházi rájátszásának 4. fordulójában lejátszott pénteki mérkőzés után Ilyés Róbert vezetőedző nyilatkozott csapata teljesítményéről.

Ilyés Róbert: „mindenki a saját csapatának a teljesítményét kell elemezze”
Ilyés Róbert megjegyezte, ha egy mérkőzésről nyilatkozik valaki, igyekezzen reális képet adni Fotó: Pinti Attila

Az alsóház A csoportjának megnyeréséért versenyben lévő FK és a kiesés ellen menekülő Minaur találkozóján két pontrúgás után alakult ki az 1–1-es végeredmény, a házigazdák szünet előtti találatára a második félidő elején Jelena Richárd válaszolt.

A mérkőzést követően a csíkszeredaiak vezetőedzője, Ilyés Róbert közölte, egy olyan meccsen vannak túl, amelyet megnyerhettek volna. „Óriási helyzeteink voltak, 1–1-es állásnál a gólvonalról mentettek, majd ziccerben a kapu fölé fejeltük a labdát. Sajnos, rögzített helyzetből kaptuk a gólt, igaz, ugyanolyanból szereztük mi is a miénket.

Az egész mérkőzés képe alapján sokkal jobban játszottunk, uraltuk, kontroll alatt tartottuk a találkozót”

– nyilatkozta az FK Csíkszereda honlapjának a fiatal szakvezető.

Ilyés Róbert kitért a nagybányaiak edzője, a korábbi magyar válogatott labdarúgó, Vasile Miriuță mérkőzés utáni nyilatkozatára is, akinek véleménye szerint a csíkszeredai csapat időhúzásra rendezkedett be.

„Szeretnék választ adni Vasile Miriuță szavaira, aki azt állította, hogy húztuk az időt. Megemlíteném, hogy a második félidőben három ifjúsági korú játékossal játszottunk és csak a futballal foglalkoztunk! Szó sem volt időhúzásról, sőt, mi próbáltunk futballozni.

Úgy gondolom, ha egy mérkőzésről nyilatkozik valaki, igyekezzen reális képet adni. Egyszerűen, a csapatom szempontjából és a teljesítményünk alapján, nem tartom tisztességesnek ezt a nyilatkozatot. Azt gondolom, nem az ellenfél játékával kell foglalkozni, hanem mindenki a saját csapatának a teljesítményét kell első sorban elemezze”

– mutatott rá Ilyés Róbert.

Az FK Csíkszereda jelenleg holtversenyben a harmadik helyen áll az alsóházi csoportban, és mivel a következő fordulóban szabadnapos lesz, legközelebb április végén játszik, amikor a vele azonos pontszámmal rendelkező Unirea Sloboziát fogadja.

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.