Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Hosszú idő után ismét van Sepsi OSK-játékos a hét csapatában

Sebestyén Ervin 2022. szeptember 14., 17:55 utolsó módosítás: 2022. szeptember 14., 17:58

A labdarúgó Szuperliga tizedik játéknapján a Sepsi OSK a Chindia Târgovişte otthonában lépett pályára a rossz széria megtörésének reményében. Három elbukott bajnoki után ismét győzni tudtak, a háromszékiektől egy játékos került be a forduló álomcsapatába.

Hosszú idő után ismét van Sepsi OSK-játékos a hét csapatában
Mario Rondón volt a Sepsi legjobbja, helyet kapott a forduló csapatában is. Korábbi felvétel Fotó: Facebook/Sepsi OSK

A Hivatásos Labdarúgóliga (LPF) nyilvánosságra hozta a tizedik forduló ideális csapatát, amelyben egy labdarúgó kapott helyet a piros-fehérektől, miután megszenvedtek, de 2–1-re nyertek a Chindia Târgovişte vendégeként.

A legjobbak közt helyet kapott Mario Rondón, aki mindkét szentgyörgyi gólban kulcsfontosságú szerepet vállalt: előbb értékesített, majd kiharcolt egy büntetőt. A 36 éves támadót a találkozó legjobbjának is megválasztották.

Legutóbb még a hatodik játéknapon fordult elő, hogy legalább egy Sepsi OSK-játékos helyet kapott volna a forduló álomcsapatában, a venezuelai csatár akkor is köztük volt.

A Szuperliga tizedik fordulójának álomcsapata: Horațiu Moldovan (Rapid) – Radu Negru (FC U 1948), Andrei Burcă (Kolozsvári CFR), Ionuț Stoica (FC Hermannstadt), Raul Opruț (FC Hermannstadt) – Tudor Băluță (Konstancai Farul), Karlo Muhar (Kolozsvári CFR), Constantin Grameni (Konstancai Farul) – Gabriel Iancu (FC U 1948), Mario Rondón (Sepsi OSK), Ely Fernandes (Kolozsvári U). Vezetőedző: Ilie Poenaru (Aradi UTA).
Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.