Székelyhon    Krónika Online    Főtér    Nőileg    Liget    Erdélyi Napló  |  Jóállás    Apróhirdetés    Rádió GaGa

Hazai pályán az SZFC, akárcsak az FK és a Sepsi OSK farmcsapata

Zátyi Tibor 2022. szeptember 23., 12:46

A Székelyudvarhelyi FC, illetve az FK Csíkszereda és a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK farmcsapata is hazai pályán játszik hétvégén a labdarúgó 3. Ligában. Maros megyében Nyárádtő–Marosvásárhely rangadót rendeznek a harmadosztályban.

Hazai pályán az SZFC, akárcsak az FK és a Sepsi OSK farmcsapata
Taktikai megbeszélés az SZFC-nél. Prahova-völgyi nagyközség csapata lesz a következő ellenfél Fotó: Erdély Bálint Előd

A táblázat második felében található CS Păulești együttesét fogadja péntek délután 5 órakor a Székelyudvarhelyi FC a labdarúgó 3. Liga 5.  csoportjának 5. fordulójában. Habár több, harmadik ligás tapasztalattal rendelkező labdarúgó is van a Prahova megyeiek keretében, ez nem szabad gondot okozzon a Székelyudvarhelyi FC-nek – véli László Zsolt.

„Önbizalommal várjuk a mérkőzést, miután a Brassói SR-nél nyertünk, teljesen más lett a hangulat az öltözőben. Az esőzések miatt nehéz lesz a sétatéri stadion pályája, ám reményeim szerint rögzített helyzetekből gólokat tudunk szerezni, és otthon tartjuk a pontokat. Ideje összekötnünk a győzelmeket, és meg akarjuk szerezni első hazai sikerünket is.

 A négy fordulóból csak egyszer játszottunk itthon, az a mérkőzés is a kezünkben volt, a hosszabbításban ment el. A foci attól is szép, hogy kiszámíthatatlan. Berkeczi Csongor a héten együtt edzett a csapattal, játékra kész, más sérültünk nincs. Várjuk a közönséget, hogy biztassanak a lelátóról, a srácok pedig mindent megtesznek majd a győzelemért”

– tette hozzá az SZFC csapatmenedzsere.

Labdarúgó 3. Liga, 2022–2023-as szezon, 5-ös csoport, alapszakasz, 5. forduló

Fotó: Erdély Bálint Előd

Maros megyei rangadó
A 9. csoportban Maros megyei rangadót rendeznek, pénteken 17 órától a második helyen álló Nyárádtői Unirea a nyolcadik helyezett, még nyeretlen, újonc Marosvásárhelyi SE-t fogadja. A két csapat egy hónappal ezelőtt a Román Kupa első körében is megmérkőzött egymással, akkor a nyárádtőiek 5–1-re nyertek idegenben.

Labdarúgó 3. Liga, 2022–2023-as szezon, 9-es csoport, alapszakasz, 5. forduló

Hazai pályán az FK-farmcsapat
Iași megyei ellenfelet fogad ma délután az FK Csíkszereda II. csapata, az ebben a bajnokságban eddig két vereséget és két győzelmet elkönyvelő Ştiinţa Miroslava együttesét. A mérkőzést 17 órától rendezik az FK-sportparkban, ahol a 19 évesekből álló székelyföldi gárda megszerezné első győzelmét a felnőttek között. 

Labdarúgó 3. Liga, 2022–2023-as szezon, 1-es csoport, alapszakasz, 5. forduló

 

Ön szerint ez:
Jó hír
Rossz hír
0 HOZZÁSZÓLÁS
×

A portál ezen funkcióinak használatához el kell fogadnia a sütiket.